21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportAlina Stoicea se pregateste cu DWAR Craiova

Alina Stoicea se pregateste cu DWAR Craiova

Sala Sporturilor din Valea Vlaicii va gazdui in acest week-end un interesant turneu de handbal feminin dotat cu trofeul Cupa Doljului.


Organizata de Directia pentru Sport, Asociatia Judeteana de Handbal si CS DWAR Craiova, competitia care va incepe miine, la ora 10.30, va aduna la start patru echipe: Rapid Bucuresti, vicecampioana nationala, CSM Sibiu, echipa nou-promovata in Liga Nationala, LPS Slatina, campioana nationala la juniori II si gazdele, DWAR Craiova (Divizia A).


Programul meciurilor este urmatorul: DWAR Craiova – CSM Sibiu (ora 10.30), Rapid Bucuresti – LPS Slatina (12.00), LPS Slatina – CSM Sibiu (16.00), Rapid Bucuresti – DWAR Craiova (17.30) – simbata; Rapid Bucuresti – CSM Sibiu (10.30), DWAR Craiova – LPS Slatina (12.00) – duminica. Antrenorul echipei craiovene, Gabriel Bircina, nu se confrunta cu probleme de lot.


Noutatile din aceasta vara la DWAR Craiova sint portarul Isabela Pruna, de la Tirgu Jiu, si jucatoarea Roxana Poschina, de la Energia Rimnicu Vilcea. De asemena, sub comanda antrenorului Bircina se pregateste de citeva zile si fosta rapidista Alina Stoicea. Originara din Craiova, aceasta a decis sa se antreneze cu DWAR si, in cazul in care nu isi va gasi angajament in strainatate, va fi legitimata la gruparea olteana.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS