22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportAlb-albastrii promit spectacol

Alb-albastrii promit spectacol

Daca anul trecut marea majoritate a jucatorilor care imbraca tricoul alb-albastru evoluau pentru rivala din aceasta seara si se multumeau cu o clasare la jumatatea clasamentului, acum lucrurile s-au schimbat. Lotul provenit de la FC Caracal a spus, prin vocea lui Robert Saceanu, ca trecutul a fost inlaturat, iar de cind au sosit la Universitatea au capatat o mentalitate de invingator. Mijlocasul central a afirmat ca va face tot ce ii sta in putere pentru ca Universitatea sa invinga in fiecare partida, in opinia sa perioada petrecuta la FC Caracal fiind un capitol incheiat.


„Pentru mine FC Caracl reprezinta un capitol incheiat, despre care nu vreau sa mai discut. Acum joc la Universitatea si vreau sa o fac cit mai bine. Daca pot sa marchez in poarta fostei echipe, o voi face“, a spus Saceanu. Mijlocasul central a afirmat ca fosta conducere nu a stipulat, in momentul rocadei, o clauza in contract prin care sa nu evolueze in partidele cu FC Caracal, si, din momentul in care a ajuns la Craiova, nu a mai vorbit cu fostii colegi. „Nici nu s-a pus in discutie sa nu evoluam impotriva lui FC Caracal. Era absurd. De cind am ajuns la Universitatea, nici eu si nici colegii mei nu am mai vorbit cu cei din Caracal. Asa cum am mai spus, pentru mine este un capitol incheiat. Avem un obiectiv de indeplinit si nu trebuie sa facem nici un pas gresit.“


La cantonamentul din Lunca Jiului a mai vorbit si Andrei Ionescu, care a recunoscut ca nu cunoaste potentialul adversarei de astazi, insa este convins ca Universitatea va cistiga detasat, pentru ca are valoare. „Nu cunosc echipa din Caracal si nici nu stiu cum joaca, dar nu cred ca vom avea probleme in obtinerea victoriei, pentru ca avem un lot foarte bun si un antrenor pe masura. Sper sa invingem la o diferenta de cel putin doua goluri si, prin prestatia noastra, sa multumim publicul spectator“, a spus jucatorul de 17 ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS