21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportSabin Ilie nu este incintat de oferta Stiintei

Sabin Ilie nu este incintat de oferta Stiintei

Salih Jaber este asteptat in aceasta seara in România


Ieri, la prinz, patronul Universitatii a afirmat ca eventuala legitimare a lui Sabin Ilie este, deocamdata, in ceata. „Nu mai stim nimic de Sabin Ilie. Cum am mai spus, Universitatea i-a facut o oferta, iar acum asteptam raspunsul lui, care pina la aceasta ora (ieri, ora 12.00 – n.r.) nu a venit. I-am oferit, zic eu, un contract foarte bun lui Sabin: 50.000 de dolari, plus alti 20.000 de dolari in caz de promovare in Divizia A. N-am vorbit personal cu el, ci prin Silvian Cristescu si Ovidiu Costesin. N-am fost de acord insa cu o solicitare a lui, respectiv Sabin vrea un avans foarte mare la semnarea contractului. Avind in vedere ceea ce am patit cu avansurile date altor fotbalisti, i-am propus rate lunare. Una peste alta, eu zic ca oferta Universitatii pentru Sabin Ilie este foarte buna“, a completat patronul Universitatii.


Contactat de GdS, mezinul familiei Ilie a dat de inteles ieri dupa-amiaza ca oferta facuta de conducatorii Stiintei nu acopera nici pe departe pretentiile sale. „Eu am spus ca nu sint exagerat sa cer salariul lui Ronaldo, dar nici cu o suma de acest gen nu sint de acord. Mai am oferte din tara si chiar din strainatate, din Grecia si Cipru, si o voi alege pe cea mai buna. Nu spun ca nu mi-as fi dorit sa joc la Universitatea, dar mai stiu un lucru: daca vrei Mercedes trebuie sa platesti bine. Iar valoarea mea este cu mult peste cea a jucatorilor care sint acum la Craiova“, a afirmat Sabin Ilie, care a mai precizat ca nu are probleme cu glezna si ca este apt de joc.


In alta ordine de idei, s-ar parea ca Salih Jaber ar ajunge in aceasta seara in România, avind si toate actele necesare pentru obtinerea permisului de munca. In aceasta probabila situatie, Salih Jaber ar putea fi bun de joc, din punct de vedere al actelor, in etapa a treia, in meciul Astra Ploiesti – Universitatea, cind probabil va avea drept de joc si australianul Mitchell.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS