10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDinamo mizeaza pe atac

Dinamo mizeaza pe atac

Cupa UEFA, turul al 2-lea preliminar


Omonia – Dinamo (in tur: 1-3)


• Stadion „GSP“, astazi, ora 20.30.


• Formatii probabile:


Omonia Nicosia: Leoni – Christou, Papaioannou, Konnafis, Kakoviannis – Theodotou, Korolovski, Kaiafas, Grozdanovski – Ndiaye, Magno. Antrenor: Henk Houwaart.


Dinamo: Guso – Daouda, Tamas, Moti, Pulhac – Fl. Petre, Margaritescu, Zicu, V. Munteanu – Cl. Niculescu, Fl. Bratu. Antrenor: Ioan Andone.


• Vor arbitra: I. Zaharov – Vl. Bobik, L. Antonov (toti din Rusia)) si Aleksandr Kolobaev (rezerva).


Dinamo spera sa nu regrete in aceasta seara ca nu a stiut sa-si valorifice in meciul tur superioritatea numerica, dupa ce Georgiu a fost eliminat in minutul 54. In „Groapa“, Dinamo a facut o prima repriza foarte buna si conducea la pauza cu 3-1 (V. Munteanu ’12-p, Zicu ’25, ’43), insa in partea a doua a partidei a jucat haotic, nereusind sa marcheze si lasind astfel deschisa lupta pentru calificare.


Antrenorul Ioan Andone (foto) stie ca pe stadionul „GSP“ publicul creeaza o atmosfera fantastica, insa sustine ca nu se teme de acest lucru deoarece jucatorii sai sint obisnuiti sa evolueze sub presiune.


Mai mult decit atit, tehnicianul „ciinilor“ a spus ca Dinamo nu va merge la Nicosia sa-si apere avantajul din tur, ci pentru a inscrie. „Nu mergem sa aparam avantajul obtinut la Bucuresti, pentru ca forta noastra ramine, totusi, atacul. Asta, chiar daca la ultimul meci de acasa, nu am reusit sa inscriem. Rezultatul trebuie uitat“, a opinat Andone.


La rindul sau, capitanul „ciinilor“, Florentin Petre, a spus ca nu admite ca Dinamo sa rateze calificarea in turul intii al Cupei UEFA. „Avem nevoie de aceasta calificare. Va fi un meci foarte greu. Ei au de recuperat doua goluri, trebuie sa alerge mai mult. E vorba de atitudine, de cum vom trata meciul“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS