20.9 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMarius Toma si-a intrat in piine

Marius Toma si-a intrat in piine

Devenit in mod oficial al treilea director adjunct al Directiei pentru Sport a judetului Dolj, Marius Toma a primit ieri, intr-un cadru festiv, „botezul“ colegilor si al autoritatilor. La prezentarea celui mai tinar component al echipei DSJ au fost prezenti prefectul Nicolae Giugea, subprefectul Ion Groza, directorul general al CSM „U“ Craiova, Sorin Matei, si ceilalti membri din conducerea Directiei.


„Urez mult succes noii echipe si imi doresc intilniri periodice cu cei de aici pentru a vedea ce depinde de noi pentru redresarea sportului doljean. Este o aberatie faptul ca fotbalul este singurul sport la nivel de echipa, in timp ce voleiul, baschetul sau celelalte se zbat in anonimat. Sint multe de facut, dar avem potential si trebuie sa-l fructificam“, a spus prefectul Giugea. Subalternul acestuia, Nelu Groza, a completat: „Ma bucur ca Marius Toma a ajuns director adjunct si imi doresc ca miscarea sportiva din Dolj sa fie revigorata“.


Si cei din conducerea DSJ au avut numai cuvinte de lauda la adresa lui Marius Toma, considerind un avantaj faptul ca acesta vine din lumea sportului. „Este pentru prima data cind un director este sustinut de o echipa atit de numeroasa. Marius vine din lumea sportului, este un privilegiu pentru echipa, are o inteligenta exceptionala si va face treaba foarte buna in echipa“, a precizat si Daniela Popa, sefa Directiei pentru Sport.


Noul director adjunct al DJS, care se va ocupa in principal de administrarea bazelor sportive, are ginduri mari: „Sint onorat de prezenta prietenilor si colegilor mei, pe care ii cunosc foarte bine. Am gasit aici o echipa si sper sa o intaresc. Daca vom fi ajutati de prefectura, primarie, organele abilitate si sponsori vom duce sportul doljean in elita nationala si, de ce nu, chiar internationala“, a afirmat Marius Toma.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS