15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportStiinta CFR a fost invinsa de Dunarea Calafat

Stiinta CFR a fost invinsa de Dunarea Calafat

Prima partida de verificare a Stiintei CFR de la reluarea pregatirilor nu a fost tocmai o reusita, divizionara C craioveana fiind invinsa pe „Depou“, cu scorul de 5-2, de Dunarea Calafat, formatie nou-promovata din prima liga doljeana. „Ceferistii“ au acuzat timpul scurt de la inceperea antrenamentelor pentru noul sezon, dar dupa prima repriza, in care noul tehnician Florin Baluta a utilizat aproape formula de baza, scorul a fost egal, 1-1, prin golurile reusite de Firanescu, respectiv Sirbu.


La reluare, calafetenii au mizat tot pe primul „11“, in care si-au mai facut intrarea doar trei jucatori, in timp ce in formatia gazdelor si-au facut aparitia foarte multi juniori, majoritatea aflati in probe. Drept urmare, Dunarea a luat un avans consistent, marcind de patru ori, prin Chiva, Dita si Corneanu (2), golul craiovenilor fiind reusit de Poenaru. „La acest meci am avut la dispozitie 34 de jucatori si a trebuit sa-i vad pe cit mai multi. De aceea dupa pauza scorul a luat proportii. In plus s-a cunoscut si perioada foarte scurta de pregatire“, a afirmat Baluta.


Antrenorul „ceferistilor“ a folosit in prima repriza urmatorul unsprezece: Trusca – Chirea, Cretu, Dicu, Badea – Firanescu, Dragoi, Patrana, Paraschiv – Goiceanu – Tresor. Dupa pauza au mai intrat Giju, Dumitrascu, Balan, Baltaretu, N. Bogdan, Gheorghita, Brinzan, Boboc, Poenaru.


La rindul sau, tehnicianul Dunarii Calafat, Valentin Ghita, i-a trimis in teren pe urmatorii: Pirvan – Anghel, Dorobantu, Burca, E. Iancu – Dita, Stoica, M. Iancu, Popa – Chiva, Sirbu. Au mai evoluat Scarlat, Corneanu si Afrem.


Gruparea de pe „Depou“ are in aceste zile un program incarcat, astazi, la ora 11.00, aflindu-se la Slatina pentru un amical cu fosta divizionara B Oltul. Simbata dimineata, „ceferistii“ vor intilni, cel mai probabil in Valea Rosie, „satelitul“ Universitatii, Primavara, marti vor juca pe teren propriu cu Progresul Segarcea, iar joi vor da piept cu grupa de juniori a Stiintei, pregatita de Viorel Calin.


In schimb, Dunarea Calafat va sustine simbata un prim meci cu caracter oficial, urmind sa intilneasca, pe stadionul din Bailesti, in disputa pentru Supercupa Doljului, formatia Gaz Metan Pielesti, cistigatoarea fazei judetene a Cupei României.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS