21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportGiuchici s-a prezentat, Dossey mai intirzie

Giuchici s-a prezentat, Dossey mai intirzie

Surpriza la ultimul antrenament al echipei Pandurii n-a constituit-o prezenta divizionarilor A Dossey si Giuchici, ci revenirea lui Catalin Buca, dupa ce antrenorul Emil Sandoi renuntase la serviciile sale la inceputul pregatirii. Evolutiile bune de la Minerul Motru l-au readus pe Buca in atentia lui Sandoi, fotbalistul intrind de ieri in programul de pregatire al formatiei din primul esalon. Daca la Pandurii Tirgu Jiu a marcat doar un gol intr-un campionat si jumatate, la Motru, Buca a reusit de doua ori mai mult in cele patru partide amicale jucate sub comanda lui Silviu Lung, perforind plasele adversarilor de doua ori. Sandoi spune ca l-a convocat doar pentru triunghiularul de la Rimnicu Vilcea, de astazi, cind Pandurii intilneste, de la ora 18.00, pe FC Arges si CSM Rimnicu Vilcea pe stadionul divizionarei B. Daca confirma, Buca ar putea ramine la Pandurii, iar daca dezamageste revine in Divizia B, la Minerul Motru.


Giuchici a sosit ieri la prinz la Tirgu Jiu, dar este accidentat, debutul sau in alb-albastru fiind aminat pentru etapa a doua a campionatului. S-au pregatit separat, sub comanda antrenorului Marian Bicu, Arcanu, Popete si Nica, ultimul plecind imediat dupa antrenament la un control RMN la genunchiul la care a suferit interventia la ligamentele incrucisate. Valentin David nu a putut conta la sedinta tehnica de ieri decit pe prezenta portarilor Tibi Lung si Pindaru, Balaet fiind accidentat in jocul cu Cimentul Fieni, iar Dossey nu a ajuns inca la Tirgu Jiu. Marius Iordache si Ciprian Luca s-au antrenat sub comanda lui Sandoi, alaturi de ceilalti componenti ai lotului.


Atacantul Alexandru Cimpanu a fost directionat catre FC Caracal, antrenorul Nae Ungureanu urmind sa decida in urmatoarele zile daca il opreste sau nu in lot.


1.000 de bilete cu Farul


Echipa Pandurii Tirgu Jiu isi va prezenta saptamina viitoare lotul cu care va aborda sezonul 2005-2006, Sandoi urmind sa se decida dupa jocurile de astazi asupra fotbalistilor pe care va conta in Divizia A. Miercuri, 3 august, pe stadionul „Municipal“ va avea loc un spectacol in cadrul caruia suporterii vor face cunostinta cu divizionarii A. Pina la acea data se spera ca toate proiectele de modernizare ale stadionului sa fie finalizate, in prezent lucrindu-se intens la montarea statiei de amplificare care va avea 37 de difuzoare. Conducerea clubului a anuntat ca va pune in vinzare, la meciul de debut pe prima scena fotbalistica a oltenilor din Tirgu Jiu, doar 1.000 de bilete, preturile fiind destul de piperate. 100.000 de lei va costa intrarea la peluze, 150.000 de lei la tribuna a II-a si 200.000 de lei la tribuna I, procurarea abonamentelor fiind o solutie mult mai ieftina, mai ales pentru pensionari, care le pot achizitiona in rate, singura conditie fiind achitarea primei transe de 250.000 de lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS