14.5 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportStoican si Barcauan nu vin la Dinamo

Stoican si Barcauan nu vin la Dinamo

Ioan Becali, presedintele executiv al clubului Dinamo, a spus ieri ca nu se pune problema ca jucatorii Flavius Stoican si Cosmin Barcauan, declarati transferabili de clubul lor, Sahtior Donetk, sa evolueze la formatia antrenata de Ioan Andone. „Stoican si Barcauan sint jucatori extraordinari, insa nici o echipa din România nu poate plati salarii de 400.000 de euro. Nu se pune problema ca ei sa vina la Dinamo. La Sahtior, toti jucatorii straini au primit o hirtie prin care sint liberi sa plece la orice club, daca acesta plateste sumele pentru care au fost achizitionati“, a spus Becali.


Presedintele „ciinilor rosii“ a precizat ca Dinamo nu va mai face alte achizitii pentru sezonul 2005-2006. „Dinamo are un lot valoros. Nu se mai iau in discutie alte transferuri“, a spus Becali.


Intrebat despre posibilitatea ca oficialii dinamovisti care s-au ocupat de organizarea turneului in Franta sa fie sanctionati, Becali a raspuns: „A fost un turneu cu mii de kilometri parcursi, cu cinci meciuri in zece zile. O sa invatam din greseli. E adevarat ca am criticat organizarea turneului, dar pina la urma tot raul a fost spre bine, pentru ca am evoluat in compania unor echipe foarte puternice. Pe viitor vom incerca sa disputam meciurile in aceeasi localitate. Nu vom sanctiona pe nimeni“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS