15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMutu a inscris pentru Juventus

Mutu a inscris pentru Juventus

Adrian Mutu a marcat un gol in partida pe care echipa sa, Juventus Torino, a cistigat-o joi, in deplasare, cu scorul de 7-0 (5-0), in fata formatiei de amatori Voghera, in primul meci amical din acest sezon. Mutu, care a fost folosit in prima repriza, a inscris golul de 3-0, in minutul 32. Celelalte goluri ale invingatorilor au fost marcate de Ibrahimovici (’11, ’37, ’39), Nedved (’28), Zalayeta (’55) si Trezeguet (’60).


Antrenorul Fabio Capello a inceput partida cu urmatoarea formula de echipa: Buffon – Pessotto, Tudor, Thuram, Zambrotta – Olivera, Giannichedda, Tacchinardi, Nedved – Mutu, Ibrahimovici. In partea a doua, Capello a folosit urmatorii jucatori: Chimenti – Birindelli, R. Kovaci, F. Cannavaro – Camoranesi, Spagnoli, Blasi, Nedved (Olivera), Del Piero – Zalayeta, Trezeguet.


Altfel, mijlocasul francez al echipei Arsenal, Patrick Vieira, va fi coechipier cu Adrian Mutu, el semnind un contract pe cinci ani cu Juventus Torino. Potrivit site-ului oficial al clubului italian, suma transferului jucatorului de 29 de ani este de 20 de milioane de euro, bani ce vor fi achitati in trei transe: zece milioane de euro la semnarea contractului, cinci milioane de euro pe 14 iulie 2006 si cinci milioane de euro pe 14 iulie 2007. Potrivit presei italiene, Vieira va avea un salariu anual de 2,5 milioane de euro.


Capitan al reprezentativei de fotbal a Frantei, cu 79 de selectii si patru goluri marcate, Vieira a fost transferat la Arsenal in 1996. El a mai jucat in Italia la formatia AC Milan. Patrick Vieira a disputat 279 de meciuri in Premier League, marcind 29 de goluri, si 68 de partide in cupele europene (57 in Liga Campionilor si 11 in Cupa UEFA).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS