14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportVa evolua Claudiu Raducanu iarasi in Divizia B?

Va evolua Claudiu Raducanu iarasi in Divizia B?

Ultima oara la Arminia Bielefeld, unde nu a jucat deloc, atacantul craiovean Claudiu Raducanu si-a reziliat zilele trecute contractul cu Espanyol Barcelona, clubul care-l imprumutase la echipa germana. El a declarat simbata, la Craiova, dupa amicalul cu Dacia Mioveni, ca Espanyol a renuntat la el deoarece in lotul actual al spaniolilor sint prea multi jucatori comunitari, iar el nu mai intra in planurile conducerii tehnice. Raducanu si-a manifestat, intr-un fel, dezamagirea, deoarece, cu un sezon inainte, a contribuit la salvarea lui Espanyol de la retrogradare.


La sfirsitul saptaminii trecute, Claudiu Raducanu a revenit in Craiova, unde avea de achitat o importanta diferenta de bani pentru a intra in posesia casei care i-a apartinut regretatului Petre Deselnicu si sotiei acestuia, Doina. Claudiu a achitat in urma cu ceva vreme un avans, iar acum a trebuit sa plateasca grosul sumei. Vila a fost cumparata cu 265.000 de euro.


Claudiu Raducanu este acum liber de contract si pretinde ca ar avea unele oferte chiar din Spania, dar si din Rusia. Dupa meciul cu Dacia Mioveni, „Clau-gol“ a fost ofertat de patronul Mititelu pentru a juca sub culorile Universitatii pina in 2008. Presa de ieri pretinde ca patronul Universitatii i-ar fi propus un contract pe trei sezoane in valoare de 235.000 de dolari, un teren in apropierea Baniei si un bonus de 35.000 de dolari in cazul repromovarii Universitatii in Divizia A. O alta varianta a ofertei ar fi de 210.000 de euro pentru cele trei sezoane, dar nici una dintre acestea nu a fost confirmata de oficialii de pe Unirii 86.


Oricum, Claudiu s-ar fi aratat foarte interesat de oferta Universitatii, parindu-i-se chiar tentanta, dar a aminat, se pare, un raspuns transant pina la finalizarea discutiilor cu echipele din strainatate. Intrebarea care s-ar pune in acest caz este: are patronul Universitatii bani si pentru acest transfer, mai ales ca oficiali ai gruparii oltene sint in negocieri si cu alti jucatori ?


Claudiu Nicu Raducanu, nascut pe 3 decembrie 1976, a debutat in Divizia A la Electroputere, in campionatul 1994/1995, in meciul FC Inter Sibiu – Electro 4-0 (29 septembrie 1994). In prima liga, a mai jucat la Extensiv (denumirea de atunci a formatiei din Valea Rosie, mutata apoi in Parcul Romanescu) in sezonul 1999/2000, cind a trecut, in retur, la Steaua. In Ghencea a fost supranumit Clau-gol, in campionatul 2001/2002 marcind in 25 de meciuri 14 goluri. Experientele din Spania si Germania sint diferite, cea de la Arminia Bielefeld fiind una deceptionanta pentru ambele parti, jucator si club.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS