8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSpaniolii dau vina pe ghinion

Spaniolii dau vina pe ghinion

Doua dintre principalele publicatii spaniole, AS si Marca, au pus infringerea echipei Athletic Bilbao in dubla mansa cu CFR Cluj pe seama ghinionului si a tineretii fotbalistilor iberici.


AS: „Ghinionul nu a disparut. Penaltiurile au decis din nou eliminarea echipei Athletic Bilbao. Punctul cu var a fost din nou fatidic. Loviturile de la 11 metri au scos pe Athletic din Cupa Spaniei si au impiedicat-o sa-si continue drumul intortocheat catre indeplinirea visului unei noi participari in Cupa UEFA. Nu au trecut nici doua luni de la meciul cu Betis Sevilla din semifinalele Cupei Spaniei si istoria s-a repetat. Alti protagonisti, acelasi deznodamânt. Lafuente nu a reusit sa opreasca nici unul dintre suturile românilor, iar Athletic a fost eliminata din Intertoto. In prima repriza, Athletic si-a aratat adevarata fata: a jucat in viteza, a dat dovada de pofta de joc si spirit de sacrificiu, dar au lipsit cu desavirsire sensul, precizia si ocaziile. Tinerii jucatori de la Athletic atacau in continuu, dar rezultatul a fost nul. Antrenorul spune ca este bine sa alergi, dar este mai bine sa stii incotro sa o faci. Românii au avut o posesie mai buna a balonului si cautau culoare pentru a patrunde prin defensiva spaniola. Singurul lucru notabil din prelungiri a fost acela ca Munteanu a dictat propria sa inlocuire. Antrenorul-jucator a obosit sa mai fie obosit si s-a asezat pe banca, de unde a continuat sa dea indicatii“.


Marca: „Tot penaltiurile au fost cele care au decis eliminarea spaniolilor din competitie, asa cum s-a intimplat si in semifinala Cupei cu Betis Sevilla. In ciuda schimbarilor facute de Mendilibar fata de meciul tur, jocul echipei Athletic Bilbao nu s-a imbunatatit cu mult fata de cel din urma cu o saptamina. Poate doar in defensiva, care nu a mai fost depasita atit de usor. La loviturile de departajare, siguranta românilor, care au transformat tot, a fost decisiva“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS