21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportSilviu Lung va antrena Minerul Motru

Silviu Lung va antrena Minerul Motru

Silviu Lung s-a inteles cu oficialii divizionarei B Minerul Motru si de saptamina viitoare va conduce sedintele de pregatire ale gruparii gorjene. Obiectivul tehnicianului este sa ajute formatia sa de suflet sa promoveze in prima divizie, iar cel fotbalistic sa faca o echipa competitiva la Motru. „Vreau ca Minerul Motru sa fie cum au fost FC Carcal si Motru pentru Pandurii Tirgu Jiu in sezonul trecut. Vreau sa ajut indirect Craiova sa revina in prima divizie“.


Lung a renuntat la postul oferit de Universitatea Craiova, acela de antrenor cu portarii, si a ales banca tehnica a „satelitului“ divizionarei A Pandurii, dupa mai multe zile de gindire. Fostul aparator al buturilor echipei nationale si-a propus sa contruiasca la Motru o echipa competitiva, cu un joc eficient si spectaculos. Dintre disponibilizatii lui Sandoi, Lung si-i doreste pe Lapadat si Buca, dar mai are nevoie de un mijlocas la inchidere si de un fundas central. Volocaru, desi este supraponderal, beneficiaza de intelegere din partea noului antrenor: „Am incredere in el. Sint convins ca va da jos din kilograme“.


Ultima despartire de Minerul Motru a actualului tehnician a fost cauzata de lipsa de interes pentru performanta a conducerii, intr-un moment in care formatia motreana domina seria din care facea parte. „Nu s-a vrut promovarea si am plecat intr-un moment in care echipa era pe primul loc, la +7 in clasamentul adevarului“, si-a adus aminte Lung de vremurile petrecute la Motru.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS