21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFara surprize la Tirgu Jiu

Fara surprize la Tirgu Jiu

Echipa Pandurii Tirgu Jiu s-a reunit in aceeasi formula in care a incheiat sezonul trecut, fiind prezenti la prima sedinta de pregatire 21 de jucatori. Lung, Balaet, Pindaru, Lecoviste, Ursu, Nicola, Craciunescu, Cristea, Buca, Lapadat, Nica, Negut, Bertea, Stefan, Buia, Petrisor, Vancea, Vintilescu, M. Ilie, Cimpanu si Radoi s-au prezentat sub comanda tehnicianului Emil Sandoi pentru primul antrenament din postura de divizionari A. Cinci fotbalisti, Bogoi, Popete, Arcanu, Trofin si C. Popescu, au fost absenti motivat.


Dupa ce a inspectat suprafata de joc de pe „Municipal“, declarindu-se multumit de mersul lucrarilor de refacere a gazonului, Sandoi a confirmat prelungirea intelegerii cu clubul Pandurii, care expira pe 30 iunie: „Si pentru mine, si pentru domnul Condescu conteaza mai mult cind bati palma decit un contract scris“.


Cu citva timp intirziere fata de ora reunirii, divizionarii A au iesit de la cabine echipati in culorile alb-rosu, echipamentul de rezerva din sezonul trecut, participind la prima sedinta tehnica gazduita in premiera de terenul II. Fotbalistii au efectuat citeva alergari usoare, urmate de o miuta la care au participat si cei doi antrenori. Mai in gluma, mai in serios, Sandoi sustine ca se pregateste pentru meciul de retragere, dorindu-si sa se legitimeze la echipa Pandurii si sa mai evolueze citeva minute in Divizia A.


Singurul jucator menajat a fost Nica, nerefacut complet dupa operatia la ligamentele incrucisate suferita cu un an in urma. Acesta, desi s-a pregatit separat, este indispensabil pentru planurile tactice ale lui Sandoi in viitorul sezon: „Eu contez pe el. In mod normal, nu ar trebui sa mai aiba probleme de sanatate. Nica a dovedit in anii precedenti ca este un jucator important pentru noi“. Constantin Nica si-a rezolvat problemele cu clubul Universitatea Craiova, detinind actele necesare pentru semnarea unui angajament cu gruparea gorjeana.


La finalul antrenamentului, fotbalistii de la Pandurii au fost asaltati de juniorii de la acelasi club pentru a obtine autografe pe mingile de joc sau pe tricouri.


Verdes revine la Pandurii


Formati Pandurii Tirgu Jiu s-a inteles cu atacantul Bobi Verdes, care se va prezenta de azi la antrenamentele echipei lui Sandoi. Verdes a mai evoluat la gruparea gorjeana cu care a promovat din Divizia C, dupa care a facut pasul la Divizia A sub comanda lui Emil Sandoi, la Universitatea Craiova. Dupa un debut fericit in prima divizie, cu doua goluri pentru Craiova in derbiul cu Steaua, Verdes s-a stins, nereusind sa confirme la nici una dintre divizionarele A la care a activat. Atacantul revine la Pandurii, echipa care l-a lansat in fotbalul mare, pentru a-l ajuta pe antrenorul Emil Sandoi in tentativa de a-i mentine pe gorjeni pe prima scena a fotbalului românesc. Este foarte posibil sa se concretizeze si transferul lui Domocos, asteptat azi sa dea un raspuns pozitiv lui Sandoi. „In proportie de 90 %, Domocos va opta pentru Pandurii“, a spus tehnicianul gorjenilor.


Opt „panduri“ apti de joc


O parte dintre jucatorii echipei Pandurii au efectuat ieri vizita medicala la Policlinica Tirgu Jiu, urmind ca si ceilalti sa treaca prin cabinetele medicale pina la plecarea in cantonamentul din Italia. Balaet, Lung, Radoi, Vintilescu, Stefan, Ilie, Lapadat si Vancea au fost primii care si-au pus viza medicala pe carnetele de joc.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS