11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportLutu ar alege Universitatea

Lutu ar alege Universitatea

– Ce faci, de ce nu te-ai prezentat astazi (ieri – n.r.) la antrenamentele Universitatii?


– Am fost plecat prin Rusia si Kazahstan, am revenit in România in noaptea de marti spre miercuri, dar m-am prezentat miercuri la reunirea lotului Universitatii. Am insa nevoie de un respiro, motiv pentru care imediat dupa reunire am plecat acasa. N-am mai rezistat, eram obosit.


– Ce-ai facut pe acolo?


– Am fost in probe de joc la citeva echipe, in Moscova si in Kazahstan, am efectuat chiar si vizita medicala. Am ajuns acolo prin intermediul impresarului Dumitru Tudor si a altcuiva. Acum astept un raspuns… Sint insa destul de sceptic in privinta semnarii unui contract cu echipele cu care am fost in discutii.


– Ramii atunci la Universitatea?


– Cea mai buna varianta este, in aceast moment, Universitatea. As putea spune chiar ca este cea mai sigura, mai ales ca Universitatea a fost si ramine sufletul meu.


– Chiar daca acum sintem in Divizia B…


– Si ce daca?! Imi cad galoanele, care-i problema?


– Crezi ca Universitatea are sanse reale de repromovare?


– Sper si cred. De ce n-ar exista aceasta speranta?


– Ma refer la lot…


– Cei care sint acum in pregatiri cu Universitatea sint jucatori destul de buni, asa cred eu. Din cite am inteles, lotul nu este definitivat. Vor mai fi facute unele achizitii bune, nume surpriza.


– Acum esti invoit. Cind te prezinti la antrenamentele Universitatii?


– Daca nu primesc nici un raspuns concret, probabil ca saptamina viitoare ma prezint la datorie, adica la pregatirile Universitatii. Avem treaba, nu?

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU