10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDoi mexicani suspectati de dopaj

Doi mexicani suspectati de dopaj

Doi componenti ai reprezentativei Mexicului, Salvador Carmona si Aaron Galindo, exclusi din lotul de la Cupa Confederatiilor pentru „indisciplina“, sint suspectati de dopaj cu nandrolon. In urma unui control antidoping care ar fi fost efectuat in Mexic, inainte de plecarea echipei spre turneul din Germania, s-a constatat ca esantionul A a fost pozitiv pentru cei doi jucatori.


„Testele efectuate dupa prelevarea probelor de urina au demonstrat prezenta steroidului anabolizant nandrolon“, scrie cotidianul mexican Reforma.


Interogat asupra acestui subiect, selectionerul Ricardo Lavolpe a dezmintit informatiile. „Nu am idee despre ce vorbiti. Noi sintem aici pentru a munci si pentru a juca un fotbal de calitate“, au fost cuvintele antrenorului, insa presa mexicana considera ca doar faptul ca stia ca elevii sai sint vinovati l-a facut pe Lavolpe sa-i excluda din lot pe Carmona si Galindo.


Nici FIFA nu a confirmat informatiile aparute despre cei doi fotbalisti nord-americani. Cei doi jucatori suspectati ca s-au dopat au fost titulari in victoriile Mexicului cu Japonia (2-1) si Brazilia (1-0), parasind cantonamentul echipei inaintea partidei cu Grecia.


Reprezentantii Japoniei, echipa eliminata din Cupa Confederatiilor, au reactionat imediat dupa aparitia acestor suspiciuni. Zico, selectionerul niponilor, a cerut sanctionarea celor vinovati in cazul in care se va demonstra ca totul este adevarat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS