12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSandoi nu-si gaseste linistea nici la mare

Sandoi nu-si gaseste linistea nici la mare

Dupa un sezon tensionat, in urma caruia si-a trecut in CV o promovare in Divizia A cu Pandurii Tirgu Jiu, Emil Sandoi a dedicat citeva zile si familiei pe litoralul românesc. Fotbalul il macina pe tehnicianul gruparii gorjene, viitorul sezon al Diviziei A pricinuindu-i nopti albe. Dupa doua sezoane de munca, Emil Sandoi are meritul ca a promovat o echipa pe care a preluat-o de pe locul 13, iar acest lucru ii da dreptul sa spere ca viitorul va fi roz.


„Ma gindesc la fotbal, desi ar trebuie sa-l dau uitarii acum, cind sint alaturi de familie. Este o perioada noua pentru echipa Pandurii, care ma framinta si ma agita in permanenta, chiar si aici“, a spus Sandoi, care este in statiunea Mamaia.


Apropierea Diviziei A nu-l sperie, Sandoi fiind convins ca echipa sa va face o figura frumoasa si ca nu va fi o prezenta intimplatoare in Divizia A. Fotbalistii de la Pandurii Tirgu Jiu se reunesc pe 27 iunie, insa nu exista nici un plan pentru abordarea viitorului sezon. „Ne reunim pe 27 iunie, dar nu este clar ce se va intimpla de acum incolo“, a spus Sandoi.


Tehnicianul oltean afirma ca este in contact permanent cu fotbalistii pe care si-i doreste la Pandurii, dar concretizarea transferurilor nu depinde numai de el. Tehnicianul alungat de la Craiova pe usa din dos a realizat o performanta istorica la Pandurii, promovarea cu jucatori pe care i-a luat din Divizia C sau refuzati in primul esalon si doreste sa pastreze aceasta linie si in Divizia A, deoarece bugetul mic de transferari al clubului il obliga de altfel sa recurga la aceste practici.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS