Ilinca: „Totul depinde de Universitatea“

La sediul clubului FC Craiova (FC Caracal, dupa locul desfasurarii meciurilor), in prezenta finantatorilor George Ilinca si Paul Valuta, a avut loc ieri-dimineata o intilnire ad-hoc cu presa, subiectul fiind surprinzatoarea „transferare“ a unsprezece jucatori de la FC Caracal la Universitatea: Bornescu, Stoica, Ciuca, Saceanu, Velcovici, Girla, Dina, Ciobanu, D. Mihai, Vodita si Stroescu. George Ilinca a tinut sa precizeze ca aceasta posibila inregimentare a celor unsprezece jucatori s-a facut in interesul fotbalului din Craiova, respectiv pentru a ajuta Universitatea, echipa fanion a oltenilor: „Este o onoare sa joci la Universitatea Craiova, chiar daca unora le plac sau nu patronii de la Universitatea. Personal, nici eu nu am o afinitate speciala pentru Adrian Mititelu, dar ce legatura are asta? Noi vorbim despre Universitatea Craiova si, repet, este o onoare sa joci la aceasta formatie“.

Conform afirmatiilor lui George Ilinca, FC Caracal va demara o campanie de achizitii (vreo doi-trei jucatori si de la Universitatea), astfel incit echipa sa-si desfasoare normal activitatea in B2, infirmind astfel zvonurile privind desfiintarea echipei din „Orasul minunilor“. Ilinca a punctat: „FC Caracal va avea in acest sezon, 2005/2006, acelasi obiectiv ca si cel din campionatul recent incheiat: o evolutie onorabila in Divizia B. Tot cu antrenorul Nae Ungureanu si cu staff-ul existent“.

Intrebat daca nu s-a pus problema „transferarii “ si a antrenorului Ungureanu la Universitatea, oficialul gruparii caracalene a spus: „Nu s-a discutat aceasta problema. Cred ca a fost inteleapta aceasta pozitie a celor de la Universitatea sa n-o puna. De ce? Ar fi riscat sa ceara prea mult! Oricum, noi am dat dovada de intelegere. Am avut – si inca avem – oferte de la alte cluburi pentru jucatori de la FC Caracal, dar sintem, sentimental, legati de Universitatea Craiova“.

Oficialul oltean a recunoscut ca, deocamdata, sint discutii intre jucatorii de la FC Caracal si conducerea Universitatii pentru semnarea eventualelor contracte. Cu alte cuvinte, mingea se afla acum pe Unirii. „Este o intelegere de principiu, iar acum jucatorii de la FC Caracal trebuie sa se inteleaga cu Universitatea. Nu sint motive care sa ne faca sa credem ca nu s-ar intelege“, a mai spus Ilinca.


Intrebat daca in sezonul care incepe, FC Caracal va juca pentru interesul Universitatii, finantatorul oltean a raspuns printr-o intrebare: „Aveti sentimentul ca in campionatul care s-a incheiat am jucat pentru Pandurii? Noi am jucat toate meciurile pentru victorie. Asa vom juca si acum.“

Paul Valuta, dupa conferinta, a tinut sa precizeze: „De cind am intrat in fotbal, am spus ca jucatori de la echipa pe care o finantez nu vor pleca, prin transfer, spre Capitala, ci doar spre echipa fanion a oltenilor, Universitatea Craiova. Iar acum, cind Universitatea are nevoie de ajutor, cum am fi putut sa o refuzam?“Autori

Comenteaza acum

Un comentariu;

  1. klauss said:

    bravo…….se pare ca mai exista persoane carora le pasa de soarta Universitatii……….cu asa mentalitate poate o sa facem si noi performantza….

Alte stiri

29 martie 2017

Meci de „care pe care“ la Zalău

Voleibaliștii de la SCM-U Craiova înfruntă astăzi în deplasare, de la ora 18.00 (DigiSport), formația ACSVM Zalău, în etapa a patra din play-off-ul primei divizii. Este derbiul etapei, un meci între primele două clasate. Craiova, campioana din ...

Sumarul ediției de joi, 23 iunie 2005

Actualitate

» Scurte stiri
» Rute noi de transport in judetul Olt
» Bursa locurilor de munca pentru judecatori
» Politia Comunitara Craiova are director executiv
» Clasament cu marii poluatori din Gorj
» Trei milioane de euro pentru repararea barajelor de pe riul Olt
» Subiectele au fost mai grele decit si-au inchipuit profesorii
» PSD Gorj, dat in judecata de denuntatorul lui Mischie
» Fetita accidentata pe trecerea de pietoni
» „Biju“ din Parcul „Nicolae Romanescu“ a fost eutanasiat
» Mititelu ar trebui sa paraseasca sediul clubului si cantonamentul din Lunca
» Un angajat al firmei SUCCES, cercetat penal pentru producerea unui accident de munca
» Miliardarul Ion Bircina nu isi plateste impozitele
» MAI si-a trimis oamenii in control peste Ciobotea si Barbarasa

Local

» Motiunea de cenzura a fost respinsa
» Greva ceferistilor, suspendata
» Batrin spulberat pe trecerea de pietoni de un Opel

Sport

» Sabau si Ionita, eliminati din primul tur
» Pavel si Hanescu, in turul doi la Wimbledon
» „Sint dezamagit de aparare“
» „Argentina este cea mai buna echipa din lume“
» Santos a facut diferenta
» Egalul campioanelor
» Stoica si Mitrita, la ceas aniversar
» Sandoi nu-si gaseste linistea nici la mare
» Ilinca: „Totul depinde de Universitatea“
» Caracal si restul lumii
» „Nu accept sa se intervina peste mine la echipa“

Bani & Afaceri

» Leul greu da batai de cap agentilor economici
» Mai multe facilitati in timpul mandatului, pensie suplimentara dupa si ajutor de deces
» Cota unica a facut praf economia

Opinii

» FILOZOFIA ROMÂNEASCA A EXISTENTEI [I]

Top