Ilinca: „Totul depinde de Universitatea“

La sediul clubului FC Craiova (FC Caracal, dupa locul desfasurarii meciurilor), in prezenta finantatorilor George Ilinca si Paul Valuta, a avut loc ieri-dimineata o intilnire ad-hoc cu presa, subiectul fiind surprinzatoarea „transferare“ a unsprezece jucatori de la FC Caracal la Universitatea: Bornescu, Stoica, Ciuca, Saceanu, Velcovici, Girla, Dina, Ciobanu, D. Mihai, Vodita si Stroescu. George Ilinca a tinut sa precizeze ca aceasta posibila inregimentare a celor unsprezece jucatori s-a facut in interesul fotbalului din Craiova, respectiv pentru a ajuta Universitatea, echipa fanion a oltenilor: „Este o onoare sa joci la Universitatea Craiova, chiar daca unora le plac sau nu patronii de la Universitatea. Personal, nici eu nu am o afinitate speciala pentru Adrian Mititelu, dar ce legatura are asta? Noi vorbim despre Universitatea Craiova si, repet, este o onoare sa joci la aceasta formatie“.

Conform afirmatiilor lui George Ilinca, FC Caracal va demara o campanie de achizitii (vreo doi-trei jucatori si de la Universitatea), astfel incit echipa sa-si desfasoare normal activitatea in B2, infirmind astfel zvonurile privind desfiintarea echipei din „Orasul minunilor“. Ilinca a punctat: „FC Caracal va avea in acest sezon, 2005/2006, acelasi obiectiv ca si cel din campionatul recent incheiat: o evolutie onorabila in Divizia B. Tot cu antrenorul Nae Ungureanu si cu staff-ul existent“.

Intrebat daca nu s-a pus problema „transferarii “ si a antrenorului Ungureanu la Universitatea, oficialul gruparii caracalene a spus: „Nu s-a discutat aceasta problema. Cred ca a fost inteleapta aceasta pozitie a celor de la Universitatea sa n-o puna. De ce? Ar fi riscat sa ceara prea mult! Oricum, noi am dat dovada de intelegere. Am avut – si inca avem – oferte de la alte cluburi pentru jucatori de la FC Caracal, dar sintem, sentimental, legati de Universitatea Craiova“.

Oficialul oltean a recunoscut ca, deocamdata, sint discutii intre jucatorii de la FC Caracal si conducerea Universitatii pentru semnarea eventualelor contracte. Cu alte cuvinte, mingea se afla acum pe Unirii. „Este o intelegere de principiu, iar acum jucatorii de la FC Caracal trebuie sa se inteleaga cu Universitatea. Nu sint motive care sa ne faca sa credem ca nu s-ar intelege“, a mai spus Ilinca.

Intrebat daca in sezonul care incepe, FC Caracal va juca pentru interesul Universitatii, finantatorul oltean a raspuns printr-o intrebare: „Aveti sentimentul ca in campionatul care s-a incheiat am jucat pentru Pandurii? Noi am jucat toate meciurile pentru victorie. Asa vom juca si acum.“

Paul Valuta, dupa conferinta, a tinut sa precizeze: „De cind am intrat in fotbal, am spus ca jucatori de la echipa pe care o finantez nu vor pleca, prin transfer, spre Capitala, ci doar spre echipa fanion a oltenilor, Universitatea Craiova. Iar acum, cind Universitatea are nevoie de ajutor, cum am fi putut sa o refuzam?“


Autori

Comenteaza acum

Un comentariu;

  1. klauss said:

    bravo…….se pare ca mai exista persoane carora le pasa de soarta Universitatii……….cu asa mentalitate poate o sa facem si noi performantza….

Alte stiri

30 septembrie 2016

CSO Filiași promite reabilitarea cu Steaua II

Nu doar CS Universitatea Craiova are meci cu Steaua în această săptămână, ci și CSO Filiași. Formația doljeană întâlnește astăzi, de la ora 17.00, pe stadionul „Chimia“ de la Ișalnița, echipa secundă a grupării bucureștene, într-o partidă ...

Sumarul ediției de joi, 23 iunie 2005

Actualitate

» Scurte stiri
» Rute noi de transport in judetul Olt
» Bursa locurilor de munca pentru judecatori
» Politia Comunitara Craiova are director executiv
» Clasament cu marii poluatori din Gorj
» Trei milioane de euro pentru repararea barajelor de pe riul Olt
» Subiectele au fost mai grele decit si-au inchipuit profesorii
» PSD Gorj, dat in judecata de denuntatorul lui Mischie
» Fetita accidentata pe trecerea de pietoni
» „Biju“ din Parcul „Nicolae Romanescu“ a fost eutanasiat
» Mititelu ar trebui sa paraseasca sediul clubului si cantonamentul din Lunca
» Un angajat al firmei SUCCES, cercetat penal pentru producerea unui accident de munca
» Miliardarul Ion Bircina nu isi plateste impozitele
» MAI si-a trimis oamenii in control peste Ciobotea si Barbarasa

Local

» Motiunea de cenzura a fost respinsa
» Greva ceferistilor, suspendata
» Batrin spulberat pe trecerea de pietoni de un Opel

Sport

» Sabau si Ionita, eliminati din primul tur
» Pavel si Hanescu, in turul doi la Wimbledon
» „Sint dezamagit de aparare“
» „Argentina este cea mai buna echipa din lume“
» Santos a facut diferenta
» Egalul campioanelor
» Stoica si Mitrita, la ceas aniversar
» Sandoi nu-si gaseste linistea nici la mare
» Ilinca: „Totul depinde de Universitatea“
» Caracal si restul lumii
» „Nu accept sa se intervina peste mine la echipa“

Bani & Afaceri

» Leul greu da batai de cap agentilor economici
» Mai multe facilitati in timpul mandatului, pensie suplimentara dupa si ajutor de deces
» Cota unica a facut praf economia

Opinii

» FILOZOFIA ROMÂNEASCA A EXISTENTEI [I]

Top