6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCaracal si restul lumii

Caracal si restul lumii

Ieri la prinz, la cantonamentul din Lunca Jiului erau asteptati noii componenti ai Universitatii Craiova, varianta „B“. Incertitudinea plana in privinta „lotului Caracal“, din cauza declaratiilor contradictorii venite din partea conducerilor celor doua cluburi, dar in cele din urma „unsprezecele“ lui George Ilinca si Paul Valuta a aparut la sediul clubului, pentru o discutie cu Adrian Mititelu, iar apoi s-a transferat direct in cantonamentul din Lunca Jiului.


Mircea Bornescu, Dorel Stoica, Madalin Ciuca, Robert Saceanu, Gabriel Velcovici, Valerian Girla, Mihai Dina, George Ciobanu, Mihai Daniel, Costel Vodita, Lorin Stroescu, adica ocupanta locului noua in editia trecuta a Diviziei B, seria a doua, constituie fundamentul noii echipe a Universitatii. Alaturi de ei, un irakian, Salih Jaber, care a jucat tot prin „B-ul“ românesc, la Gloria Buzau, si s-a autopropus ca moneda de schimb pentru ziaristii români rapiti in Irak, tinara speranta Andrei Ionescu si jucatorii ramasi din „era Netoiu“, Banica, Stoianof, Cl. Tudor, Dananae si Feleaga.


Craciunescu si Lutu au venit si ei la reunire si se pare ca vor face parte din lotul pentru sezonul urmator, dar au fost refuzati in schimb Oprea, Ţiclea, Roman si Florea. Nici o veste inca despre echipa-satelit a Universitatii, Ovidiu Stinga precizind totusi ca, in cazul in care aceasta nu va mai exista, fotbalistii care nu vor intra in vederile sale pentru jocurile de campionat vor efectua jocuri amicale saptaminale.


Astazi si miine, venirile si plecarile vor continua la Universitatea, programul echipei cuprinzind doua antrenamente, iar simbata unul, urmind ca duminica sa fie zi de pauza.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS