13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNeagoe antrenor, Cristescu vicepresedinte

Neagoe antrenor, Cristescu vicepresedinte

Dupa demisia lui Marian Bondrea, antrenor principal la Universitatea Craiova a fost numit fostul secund Eugen Neagoe. Acesta va conduce echipa in ultimele doua etape impreuna cu Silviu Lung si George Bita.


Noul tehnician a afirmat ca in „Stefan cel Mare“ si contra Otelului va alinia o echipa din care nu va mai face parte nici un jucator cu experienta. Cu alte cuvinte, va renunta si la ultimii fotbalisti care au facut parte din lot de-a lungul acestui sezon: Ionut Lutu, Marius Iordache, Constantin Schumacher sau Zeno Bundea, mergind pe mina tinerilor de la echipa-satelit, pe care a antrenat-o la inceputul sezonului. Capitanul echipei la meciul cu Dinamo va fi ales intre Nicusor Banica si George Feleaga. „Mergem la Dinamo sa jucam fotbal si sa nu ne facem de ris. Voi miza numai pe tineri, fara exceptie, sa vedem cine merita sa ramina la Universitatea“, a spus, ieri, noul antrenor principal, Eugen Neagoe.


Silvian Cristescu, noul vicepresedinte al Universitatii, a afirmat: „Am fost numit pentru doua etape vicepresedinte, dar calitatea mea va fi de observator al tinerilor de la echipa. Am venit mai mult pentru ca vine meciul cu Dinamo si vreau sa ii batem pe «ciini»“.


Daca trecerea lui Neagoe in postura de antrenor principal este oarecum normala, numirea lui Silvian Cristescu este cel putin ciudata, tinind cont ca au mai ramas doar doua etape din campionat, ea jucind mai degraba un rol in negocierile lui Dinel Staicu privind cedarea echipei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII