11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportIonita, in optimi la Torino

Ionita, in optimi la Torino

Tenismanul român Victor Ionita s-a calificat in optimile de finala ale turneului Challenger de la Torino, dotat cu premii in valoare totala de 21. 250 de euro. Ionita l-a depasit in primul tur, cu scorul de 7-6, 7-6, pe Juan Antonio Marin (Costa Rica) si-l va intilni in faza urmatoare pe americanul Alex Bogomolov Jr., invingator cu 7-6, 6-3, in fata francezului Jerome Golmard. La dublu, românul face pereche cu austriacul Oliver Marach, cei doi urmind sa joace in runda inaugurala cu tandemul Carlos Berlocq (Argentina) / Julio Silva (Brazilia).


Si Horia Tecau a trecut de primul tur al turneului Challenger de la Busan (Coreea de Sud), dotat cu premii in valoare totala de 50.000 de dolari. Tecau l-a invins cu scorul de 7-5, 6-3 pe slovacul Kamil Capkovic si va da piept in turul secund cu americanul Paul Goldstein, favoritul numarul 3, care s-a impus cu 1-6, 6-4, 6-1, in fata croatului Ivan Cerovic.


In schimb, Florin Mergea a pierdut din runda inaugurala a Challengerului de la Ljubliana, dotat cu premii de 21.250 de euro, fiind invins cu 7-6, 7-6, de suedezul Michael Ryderstedt, principalul favorit al competitiei. La acelasi turneu, Razvan Sabau, cap de serie numarul 3, va juca in prima runda cu reprezentantul gazdelor, Marko Tkalec.


In primul tur al turneului feminin de la Roland Garros, in proba de dublu, perechea formata din Roxana Dragomir si cehoaica Denisa Chladkova a capotat in fata cuplului chinez Zi Yan / Jie Zhen, cap de serie numarul 16, care s-a impus cu 6-1, 6-2.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS