9.8 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAu mai plecat Papura si Vigariu

Au mai plecat Papura si Vigariu

Dinel Staicu isi tine promisiunea. Da drumul tuturor jucatorilor din lot. Ca vor sau nu sa plece, cei care au retrogradat Universitatea Craiova anul acesta isi fac bagajele. Unii au mai intirziat prin Lunca Jiului doar pentru ca nu si-au gasit inca angajamente.


Primii opt asteaptau parca in bloc-starturi. Plesan, Moti, I. Iordache, Daouda, Guso, Murgan, Dragan si Gavalovski au tulit-o cind Dinel a coborit steagul. A urmat tiptil-tiptil Bogdan Buhus. Papura s-a tinut tare prima data, dar dupa meciul cu Apulum, cind a fost apostrofat de public si inlocuit de Bondrea, si-a luat si el catrafusele. Destinatia: Franta, unde citeva echipe din Deuxieme Division ii fac cu ochiul.


Ieri a plecat si Vigariu. Alt jucator al Stiintei care s-a nascut talent si a murit speranta. Si-ar putea incerca norocul prin Suedia, unde are rude, el dind tircoale Scandinaviei si in alte rinduri. Pentru Vigariu se asteapta banii „care s-au cheltuit cu el“, in acceptiunea lui Dinel, un fel de grila de formare-promovare.


Bundea nu a mai venit la antrenamentul de aseara. Cica ar fi fost invoit. Probabil invoit sa-si gaseasca alt loc de munca. De Zeno a tras Rapidul cit a tras si s-a lasat. Acum ar coti el spre Giulesti, dar nu prea se mai poate. Schumacher si Pirvu au capatat dreptul de a pleca la finalul campionatului fara nici un fel de pretentie. Dar probabil nici ei nu vor avea pretentia sa-si ia toti banii. Cei doi au promis ca vor ramine sa mai joace si ultimele partide, dar situatia se poate schimba de la o zi la alta.


Desi riscam prea mult, pentru ca pina simbata Stiinta ar putea sa ramina si fara jucatorii de la echipa a doua, iata un probabil prim „unsprezece“ al Craiovei la meciul cu Dinamo: Banica – L. Dobre, Feleaga, Lazarovici – Dananae, Lutu, Stavaru, Ticlea, M. Iordache – Ungureanu, Patrascu.


Celor mari, celor mici, ne e draga tuturor, lumea copiilor!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU