17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportEchipele craiovene merg la victorie

Echipele craiovene merg la victorie

In runda a 21-a a Diviziei C, programata astazi, de la ora 18.00, echipele craiovene angrenate in seria a 5-a mizeaza doar pe victorii. Una dintre revelatiile returului, Armata, nu concepe sa nu iasa invingatoare din partida de pe teren propriu cu Oltchim Vilcea. Oaspetii au cedat etapa trecuta in fata concitadinilor de la CSM, care au egalat astfel la puncte pe Universitatea II, si vin in Banie cu gindul sa mai recupereze din „adevarul“ pierdut. „Militarii“, care nu se confrunta cu probleme de efectiv, nu vor sa le dea insa nici o sansa vilcenilor, pentru a nu rata ocazia de a se apropia de podium. „Sintem neinvinsi in retur si vrem sa o tinem tot asa. Putem sa incheiem campionatul pe podium. Miine (astazi – n.r.) trebuie sa facem un joc cit mai bun si sa ne impunem. Trebuie sa razbunam si esecul din tur, cind vilcenii ne-au batut cu 3-2 in ultimele secunde de joc“, a afirmat presedintele clubului Armata, Vergica Barbuceanu.


Un meci si mai dificil va avea Stiinta CFR, care trebuie sa se deplaseze la Ticleni, pentru intilnirea cu Petrolul. Craiovenii au obtinut trei puncte mari etapa trecuta, la Novaci, cu care s-au indepartat de zona fierbinte a clasamentului, iar un nou succes astazi ar linisti spiritele in tabara „ceferista“. Gazdele lupta insa din greu pentru salvare, iar un esec ar compromite definitiv sansele de mentinere a gorjenilor in Divizia C. La oaspeti va lipsi „veteranul“ Sorin Chivu, suspendat.


Cea de-a treia formatie din Banie care va juca astazi este Chimia. Gruparea de la Combinat va primi vizita celor de la Senaco Novaci, o victorie a gazdelor facind ca acestea sa-si consolideze pozitia a treia in C5, in timp ce oaspetii vor intra in hora retrogradarii. In aceasta etapa se mai disputa partida FC Olt Scornicesti – Progresul Corabia, in timp ce pretendentele la promovare, Universitatea II si CSM Vilcea vor sta, la fel ca si echipa Scolii de Fotbal „Gica Popescu“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS