5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMoraru a trecut in turul secund

Moraru a trecut in turul secund

Tenismanul român Gabriel Moraru s-a calificat in turul al doilea al turneului de la Bucuresti, competitia din Seria Futures dotata cu premii in valoare totala de 10.000 de dolari. Moraru, principalul favorit al turneului, a trecut in primul tur de Catalin Buzatu, beneficiar al unui wild-card, fara sa piarda vreun game, 6-0, 6-0, si il va intilni in runda a doua pe Andrei Ciumac, din Republica Moldova, care l-a depasit cu 5-7, 6-3, 6-1, pe românul Emanuel Brighiu.


Moraru este creditat cu prima sansa si in proba de dublu, unde face pereche cu Adrian Barbu, cei doi calificindu-se in sferturile de finala dupa victoria cu 6-0, 6-3, obtinuta in fata cuplul belgiano-olandez Dominique Coene / Nick Van der Meer. In faza urmatoare a competitiei de dublu au mai ajuns Emanuel Brighiu si Victor Caliciu, invingatori cu 2-6, 6-3, 6-4, in fata tandemulul spaniol Alberto Cornelio / Marcos Jackson, precum si perechea Marcel Miron / Bogdan Nitescu, care a trecut cu scorul de 4-6, 6-3, 6-1, de un cuplu român, Catalin Buzatu / Alin Simion.


In cea de-a doua zi a competitiei din Capitala, in proba de simplu, Adrian Ungur, cap de serie numarul 2, il va avea ca adversar pe austriacul Albert Wiltsching, Victor Crivoi (nr. 5) il va intilni pe germanul Alexander Slatshko, Adrian Barbu pe belgianul Dominique Coene (nr. 4), Marcel Miron pe italianul Alessandro Da Col (nr. 7), in timp ce Catalin Ciobanu va juca impotriva spaniolului Carlos Poch-Gradin.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS