14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportIcoana pentru promovare

Icoana pentru promovare

Norocul in fotbal este ca aerul pentru viata. Indispensabil. Apelurile la ajutorul divinitatii sint frecvente in lumea fotbalului, dar Dumnezeu isi intoarce mereu fata catre cei puternici. Pandurii nu se afla in acest campionat in gratiile Domnului si ocupa doar pozitia a treia. In schimb, „protejatele“ FC Sibiu si CS Otopeni sint in frunte si la noroc, si la puncte.


Tehnicianul Emil Sandoi (foto) spera ca norocul sa se indrepte si spre Tirgu Jiu, dupa ce a poposit atitea etape la Sibiu sau Otopeni: „FC Sibiu se poate spune ca este o echipa norocoasa in acest campionat. Dar din etapa precedenta, cind a pierdut la Motru, acest noroc a cam parasit-o. Pina si CS Otopeni a avut mult noroc in acest campionat, pentru ca a cistigat numai pe final de meci sau in prelungiri. In schimb, echipa Pandurii afost ocolita de noroc pina in prezent. Sintem singura echipa care a ajuns acolo pe munca noastra, fara a avea noroc. Dar sper ca de acum norocul sa se mai indrepte si spre noi“.


Pentru a-l ajuta in tentativa de promovare a „pandurilor“ in Divizia A, jurnalistii sportivi i-au daruit ieri lui Sandoi o icoana sfintita la Minastirea Lainici, in speranta ca echipa nu va mai face pasi gresiti pina la finalul sezonului. Inainte de jocul de la Ploiesti, antrenorul tirgujienilor a mai primit cadou o icoana, care s-a dovedit a fi cu ghionion, deoarece echipa sa a inregistrat singura infringere a turului.


„Cred ca o sa ma ajute, dar, daca nu joaca fotbalistii in teren, degeaba am icoana“, a comentat Sandoi gestul ziaristilor. Credincios, antrenorul craiovean nu pierde nici o ocazie de a se inchina la minastiri inaintea confruntarilor din campionat, dar rezultatele nu sint intotdeauna pe masura rugaciunilor. Vestiarul, jucatorii si antrenorii au primit inainte de inceperea acestui campionat binecuvintarea parintelui Nicolae de la biserica din Cornesti, un apropiat al lui Sandoi, dar rezultatele fotbalistice se lasa asteptate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS