11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportBeckham vrea titlul cu Real Madrid

Beckham vrea titlul cu Real Madrid

Mijlocasul englez al lui Real Madrid, David Beckham, a implinit in aceste zile 30 de ani si si-a pus o dorinta care pare aproape imposibil de indeplinit. Nu este vorba de ceva care se poate cumpara, pentru ca familia Beckham nu ar avea probleme la acest capitol, celebrul cuplu fiind recunoscut pentru felul cum arunca cu banii pentru orice capriciu. Internationalul englez a precizat ca, de ziua sa, si-ar dori sa primeasca in dar titlul de campion al Spaniei. „Vreau titlul. Este ceea ce imi doresc sa primesc in dar. De cind am venit la Real Madrid nu am obtinut nici un titlu si cred ca este momentul sa o fac. Bineinteles ca vreau si ca familia mea, parintii, fiii si sotia mea sa fie bine. Sa fie sanatosi si sa fie in continuare fericiti in Spania“, a spus David Beckham. Acesta a mai mentionat ca si-ar dori sa mai poata juca inca sase sau sapte ani la Real, unde este „foarte fericit“, chiar daca nu a marcat decit un gol in cele 27 de meciuri pe care le-a disputat in tricoul de „galactic“.


Pina va reusi insa sa ridice trofeul de campion in Primera Division, „Becks“ va avea parte de o surpriza din partea sotiei Victoria, care i-a pregatit un sejur romantic la Venetia, dar si o petrecere aniversara la resedinta din Madrid, pentru care va plati 500.000 de lire sterline. David Beckham nu se va putea insa zbengui prea mult, pentru ca sufera de artrita la degetul mare de la piciorul drept, in urma unei accidentari petrecute in meciul de campionat cu Real Sociedad, el urmind sa rateze partida cu Santander.


Cu patru etape inainte de finalul sezonului, in campionatul spaniol Barcelona are tot sase puncte avans fata de Real Madrid, fiind greu de crezut ca „extraterestrii“ se mai pot impiedica in cursa pentru titlu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS