11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMisiune imposibila pentru Minerul Matasari

Misiune imposibila pentru Minerul Matasari

Favorite pe teren propriu, Arsenal Motru si EMC Rovinari abordeaza jocurile din etapa de astazi (ora 17.00) de pe pozitii diferite. Cu toate punctele cistigate pe teren propriu pina la finalul campionatului, Arsenal ar evita fara probleme retrogradarea. Acesta este si obiectivul „tunarilor“ in etapele ramase, sa nu faca pasi gresiti acasa. Indisponibilitatile fac insa destul de dificila misiunea gazdelor in disputa de astazi cu Auxerre Orsova. Pentru acest joc, tehnicianul Ilie Petre are la dispozitie un singur portar, Cretan, deoarece Filip a fost cooptat la divizionara B Minerul Motru. Laurentiu este accidentat, in timp ce Grigorie si Calin sint incerti, iar Florea nu este disponibil, avind probleme familiale.


„Satelitul“ pandurilor, EMC Rovinari, este o echipa redutabila pe teren propriu, care abordeaza fiecare joc numai la victorie, locul ocupat fiind unul linistit. Sandoi a trimis la divizionara C clientii obisnuiti, portarul Pindaru si jucatorii de cimp Cristea, Gengiu, Nicola si Petrisor, primii patru fiind probabil titulari astazi, cu CS Florian Jimbolia.


Fara o victorie in deplasare, Minerul Matasari nu poate spera cu argumente solide la evitarea retrogradarii. Din cele doua deplasari la Resita, acum, cu Universitatea, si etapa viitoare, cu Gloria, „minerii“ au nevoie de cel putin trei puncte. Este greu de crezut insa ca elevii lui Trifu vor face vreo minune in ajunul Pastelui, in fata unei fruntase a clasamentului, mai ales ca jocul echipei este unul mediocru. In aceasta etapa, in seria a 6-a se mai disputa partidele CFR Timisoara – Gloria Resita, Minerul Moldova Noua – Minerul Mehedinti si UM Timisoara – Hexe Jebel Timisoara. Severnav Turnu Severin sta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS