7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportItalienii ramin precauti

Italienii ramin precauti

Desi, prin victoria cu 2-0, Milanul se poate considera calificata, avind in vedere modul in care italienii stiu sa gestioneze un avantaj, tehnicianul Carlo Ancelotti nu se vede deja in finala. „Tortul a fost facut, lipseste doar cireasa“, a comentat antrenorul „diavolilor“, care s-a declarat precaut: „Este un rezultat bun, cu conditia sa nu devenim prea siguri de calificare. Sint sigur ca meciul retur nu va fi usor. A spus-o chiar si presedintele Berlusconi: «acesta este un mic avantaj, nimic mai mult»“.


Ancelotti a mai precizat ca echipa sa a fost superioara olandezilor, dar a recunoascut ca a avut si noroc. „Cu siguranta, din punct de vedere al calitatii echipei, Milan este superioara. Conteaza insa si personalitatea, caracterul si entuziasmul. PSV a facut un meci foarte bun si nu merita sa piarda cu 2-0, dar pentru noi este mai bine asa. Sintem mai aproape de finala decit ei. Avem un avantaj important, dar trebuie sa pregatim foarte bine meciul retur si trebuie sa analizam jocul lor si modul in care ne-au pus in dificultate in repriza a doua“, a spus tehnicianul italian. Acesta a completat ca un rol important intr-un meci cu PSV il are pregatirea fizica: „Cred ca atunci cind intilnesti pe Eindhoven are mare importanta ritmul in care joci. In prima repriza, noi am fost superiori din acest punct de vedere, iar ei au suferit. In partea a doua, atunci cind am cazut fizic si nu am mai putut sa pastram acelasi ritm, ne-au pus in dificultate si am avut probleme cind am vrut sa le inchidem spatiile“.


Si vicepresedintele lui AC Milan, Adriano Galliani, a fost la fel de rezervat: „Nu va fi usor. Noi vom juca duminica un meci foarte greu in campionat, cu Fiorentina, iar Eindhoven se va odihni, pentru ca a cistigat deja titlul in Olanda.“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS