8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDinel vinde Stiinta pe eBay

Dinel vinde Stiinta pe eBay

Patronul Universitatii Craiova, Dinel Staicu, a decis sa-si vinda echipa pe eBay, dupa ce consiliul local a refuzat sa o achizitioneze. Dupa cum informeaza agentia de presa Ananova, Staicu a trimis, recent, administratiei locale actele de proprietate ale clubului, impreuna cu o scrisoare in care afirma ca s-a saturat sa fie „bataia de joc“ a oamenilor. Spre surprinderea sa, afaceristul craiovean a primit drept raspuns de la membrii consiliului local o alta scrisoare, in care se arata ca acestia nu mai sint interesati de club, deoarece este cu un picior in Divizia B.


Potrivit sursei citate, primarul Antonie Solomon a precizat ca problema cea mai mare cu care se confrunta Consiliul Local Craiova este ca nu are fonduri suficiente pentru finantarea echipei, deoarece bugetul pe acest an a fost deja stabilit. „Este adevarat ca ne-am oferit sa cumparam clubul inainte de Craciun, dar, la acea vreme el, (Dinel Staicu – n.r.) nu voia sa se desparta de echipa. Acum, cind aproape a intrat in divizia a doua, abia asteapta sa scape de ea“, a spus primarul Antonie Solomon, potrivit Ananova.


„Singurul lucru la care ma pot gindi este sa vind echipa pe eBay si sa vad daca gasesc pe cineva care sa o preia“, a fost replica lui Dinel Staicu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

14 COMENTARII