8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLupte dure pentru semifinale

Lupte dure pentru semifinale

Primele doua meciuri din mansa secunda a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor se vor disputa astazi, de la ora 21.45. Intilnirea de pe „Olympiastadion“ din München, dintre Bayern si Chelsea, va fi transmisa in direct de Pro TV, in timp ce cealalta partida, Internazionale Milano – AC Milan, va putea fi urmarita in rezumat la acelasi post de televiziune, dupa miezul noptii.


Bayern – Chelsea


In meciul de pe „Olympiastadion“ din München, care va fi arbitrat de spaniolul Manuel Enrique Mejuto Gonzalez, Bayern va incerca sa intoarca rezultatul din tur, cind Chelsea s-a impus pe „Stamford Bridge“, cu 4-2 (J. Cole ‘4, Lampard ’60, ’70, Drogba ’81 / Schweinsteiger ’52, Ballack ’90-p). Antrenorul bavarezilor, Felix Magath, are insa nevoie de indisponibilii de miercuri pentru a spera la intoarcerea situatiei, dar prezenta atacantului peruan Claudio Pizarro si a olandezului Roy Makaay este in continuare sub semnul intrebarii, ambii jucatori nefiind inca recuperati complet dupa accidentari. La Bayern va reveni mijlocasul inchizator Martin Demichelis, care si-a ispasit etapa de suspendare, antrenorul Magath sperind ca acest jucator sa-l anihileze pe cel mai periculos fotbalist al londonezilor, Frank Lampard.


Si „albastrii“ au citeva probleme de lot, atacantul olandez Arjen Robben si fundasul portughez Paulo Ferreira fiind accidentati. Va reveni atacantul Mateja Kezman, care si-a ispasit etapa de suspendare. Antrenorul „albastrilor“, Jose Mourinho, mai are o etapa de suspendare din cele doua dictate de UEFA.


Inter Milano – AC Milan


Prima parte a dublei confruntari fratricide dintre AC Milan si Inter s-a incheiat cu victoria „rossonerilor“, care, in calitate de gazde, s-au impus cu 2-0 (Stam ’45, Sevcenko ’77). In meciul de astazi, de pe „Giuseppe Meazza“, care va fi arbitrat de germanul Markus Merk, la Inter va reintra aprope sigur Adriano, pentru recuperarea caruia medicii clubului Internazionale depun eforturi deosebite. De la AC Milan va lipsi Filippo Inzaghi, accidentat.


Antrenorul Roberto Mancini mai crede inca in sansa Interului. „Trebuie sa ne concentram pentru retur, deoarece nu am abandonat. Pentru a ne califica in semifinale, trebuie insa sa facem un meci mare“, a afirmat Mancini. La rindul sau, tehnicianul Milanului, Carlo Ancelotti, este precaut. „In ciuda victoriei din prima mansa, returul nu va fi usor, pentru ca Inter va incerca sa atace si are forta ofensiva. Asa ca va trebui sa jucam la fel de bine cum am facut-o in tur pentru a ne califica“, a spus Ancelotti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS