16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportHagi si-a pus in cap suporterii Galatei

Hagi si-a pus in cap suporterii Galatei

Echipa antrenata de Gica Hagi, Galatasaray, a pierdut in acest week-end puncte importante in lupta pentru titlu, fiind invinsa acasa, cu 0-2, de Trabzonspor. Golurile au fost marcate de Szymkowiak (’23) si Gokdeniz (’90). In minutul 90, de la Trabzonspor a fost eliminat Erdinc.


Lidera campionatului, Fenerbahce, si-a marit la sapte puncte avansul fata de Galatasaray dupa ce a invins in deplasare, cu 1-0, pe Sakaryaspor. Unicul gol al meciului a fost marcat de Luciano, in cel de-al treilea minut de prelungire al intilnirii.


Hagi: „O seara neagra pentru noi“


Dupa infringerea din meciul cu Trabzon, Gica Hagi a spus ca pentru el si jucatorii sai a fost „o seara neagra“. „Nu am reusit sa facem pe teren ce am discutat inainte de inceperea partidei, insa in fotbal exista si astfel de zile. Sintem oameni. A fost o seara neagra pentru noi. De acum trebuie sa ne gindim la meciurile ce vor urma. Nu avem timp si trebuie sa uitam de partida din aceasta seara“, a spus „Regele“.


Hagi a precizat ca echipa sa nu a fost intr-o forma buna. „Sintem cu totii vinovati pentru infringere. Dupa cum atunci cind invingem meritele sint ale tuturor, si in cazul infringerilor vina apartine tuturor. Fiecare trebuie sa isi analizeze propria prestatie, iar de marti trebuie sa luam totul de la capat. Si eu am gresit. In primul rind, din aceste greseli voi invata eu, iar apoi fotbalistii mei“, a adaugat antrenorul român.


„Hagi, hotul!“


Cei mai suparati pentru esecul Galatei au fost suporterii „Cim Bom“, care au scandat „Hagi, hotul!“ la iesirea de pe stadionul „Ali Sami Yen“. Fanii echipei din Istanbul au facut astfel aluzie la incidentul care a avut loc saptamina trecuta, cind Hagi a crezut ca i-a fost furat telefonul mobil la sosirea la Kayseri, dar de fapt acesta se afla intr-un buzunar.


Dupa meciul cu Trabzonspor, un grup de suporteri a lovit cu pietre autocarul echipei Galatasaray si a cerut conducerii clubului sa demisioneze. Grupul a fost dispersat in urma interventiei fortelor de ordine. Un alt grup de suporteri a asteptat sosirea autocarului la baza de la Florya si a scandat impotriva lui Hagi si a conducerii clubului.


Pancu, gol pentru „vulturi“


In primul meci al rundei a 27-a a campionatului Turciei, Besiktas a invins vineri, cu 4-1, pe Ankaragucu. In aceasta partida, mijlocasul român al „vulturilor“, Daniel Pancu, a inscris un gol din penalti (’74). Celelalte goluri ale echipei Besiktas au fost marcate de John Carew (’14, ’44) si Ahmet Dursun (’38), pentru Ankaragucu punctind Faruk Namdar (’23).


Celelalte rezultate inregistrate in etapa a 27-a a campionatului Turciei: Akcaabat Sebatspor – Kayserispor 0-0, Malatyaspor – Istanbulspor 2-0 (Almay Bah ’83, O. Erdogan ’90-penalti), Ankaraspor – Diyarbakirspor 3-0 (Silvinho Jaba ’69, Da Silva ’85-penalti, Saffet ’88), Gaziantepspor – Konyaspor 2-0 (Lazarov ’79, ’84), Denizlispor – Caykur Rizespor 3-0 (Serhat ’21, O. Riza ’38, Ertugrul ’49), Genclerbirligi – Samsunspor 0-0.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS