17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFarul vine sa faca istorie in Banie

Farul vine sa faca istorie in Banie

Increzatori dupa parcursul deosebit din acest campionat, victoria din ultima etapa contra Otelului, dar si cele doua victorii din urma cu doua saptamini impotriva Stiintei, jucatorii Farului Constanta sosesc astazi in Banie cu gindul de a produce cea mai mare performanta din istoria clubului, calificarea in finala Cupei României.


„Avem avantajul victoriei din tur, pe care trebuie sa il aparam. Ne trebuie un rezultat pozitiv si in retur pentru a realiza cea mai buna performanta din istoria echipei“, au fost cuvintele tehnicianului care a dus Farul pe locul patru in ierarhia Diviziei A, Petre Grigoras, inaintea plecarii spre Craiova. Constantenii vor sosi in dupa-amiaza aceasta in Banie, cu o cursa charter, se vor caza la hotelul „Emma“, iar miine dimineata, de la ora 10.30, se vor antrena pe stadionul divizionarei C Armata Craiova, „General Ion Sulca“. Grigoras nu are jucatori indisponibili, „dopatii“ Senin si Apostol revenind dupa suspendarea de sase luni.


Miine dimineata, spre Craiova vor pleca sapte autocare cu 300 de suporteri „faristi“, foarte increzatori in calificarea echipei lor, in premiera, in ultimul act al „competitiei KO“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS