22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportVictorie pentru Buburuz

Victorie pentru Buburuz

Revenirea pe propriul stadion pentru Minerul Motru, dupa doua etape de exil la Orsova, trebuie sa coincida cu o victorie. Orice alt rezultat ar atrage dupa sine intrarea in hora retrogradarii pentru motreni, dar si o serie de masuri drastice ale conducerii. Daca la inceputul returului gorjenii se aflau la zero in clasamentul „adevarului“, in prezent, acestia au un pasiv de cinci puncte si nici o victorie oficiala in acest an.


Antrenorul Pavel Buburuz are asigurate, pentru prima data in acest sezon, toate conditiile unei victorii, teren propriu si toti jucatorii disponibili. „O sa conteze foarte mult faptul ca jucam pe terenul pe care ne antrenam, in fata propriilor suporteri. Iti da alt tonus“, a spus Buburuz. Tehnicianul sustine ca, in cazul unui rezultat negativ, „isi va lua valiza si va pleca, pentru ca antrenorii traiesc din rezultate“ si exclude varianta ca fotbalistii sa aiba ceva impotriva lui. „Stiu ca sint in relatii bune cu jucatorii. Ei trebuie sa intre pe teren si sa cistige. Am incredere ca echipa va urca, pentru ca se munceste foarte mult la antrenamente. Trebuie jucat la rezultat“, a afirmat Buburuz.


Cele doua formatii s-au intilnit in acest an intr-un joc de pregatire, elevii lui Telu Stancu impunindu-se cu 3-0. Slatinenii au avantajul moral al victoriei din perioada precompetitionala, dar ultimele rezultate oficiale nu-i recomanda pentru un rezultat bun la Motru.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS