22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportSintem la fluierul lui Tudor

Sintem la fluierul lui Tudor

Comisia Centrala a Arbitrilor a anuntat ieri arbitrii care vor oficia partidele de miine, din etapa a 19-a a Diviziei A. La meciul „Poli“ Iasi – Universitatea Craiova (ora 16.15, Telesport) a fost delegat bucuresteanul Alexandru Tudor, el urmind sa fie ajutat la cele doua tuse de concitadinii sai Nicolae Marodin si Ispas Cojocaru. Codrut Nicoara din Risnov va fi arbitru de rezerva, iar observatori Octavian Goga din Brasov si Dan Lazarescu din Bucuresti. Alexandru Tudor a oficiat la centru si jocul Universitatea Craiova – FC Arges, scor 0-2, din prima etapa a returului.


Celalalt meci care va avea loc miine, Farul Constanta – Otelul Galati (ora 20.00, National TV), va fi condus de craioveanul Sebastian Coltescu, asistat de un alt reprezentant al Baniei, Florin Buzarnescu, si de Eduard Ungureanu (Bucuresti), rezerva fiind Mihai Ianovschi (Pitesti). Observatorii sint doi bucuresteni, Mircea Stoenescu si Gheorghe Moise.


Altfel, ieri s-a jucat meciul dintre Gloria Bistrita si Steaua Bucuresti, restanta din etapa a 16-a. Echipa bucuresteana s-a impus cu scorul de 2-0, prin golurile marcate de Bostina (‘7-p) si de Nesu (’45).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS