6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSandoi nu mai accepta mediocritatea

Sandoi nu mai accepta mediocritatea

Antrenorul „pandurilor“, Emil Sandoi, a renuntat sa mai lucreze la antrenamente cu toti jucatorii din lot, iar cei care nu dovedesc seriozitate si eficienta se vor pregati la echipa „satelit“. „Ma bazez pe maximum 22 de jucatori. Nu are rost sa ne aglomeram inutil“, a afirmat tehnicianul.


Pe linga retrogradarile recente ale lui Negut si Lapadat, la divizionara C EMC Rovinari au mai fost „exilati“ Pindaru, Petrisor, Cristea si Paris. In schimb, pentru evolutiile bune de la Rovinari, Nicola, Gengiu, Cimpan si Dudau au fost cooptati in lotul divizionarei B si, probabil, vor face parte din cei 18 jucatori care vor fi opriti pentru meciul cu Juventus. „Atita timp cit ei vor avea o prestatie buna la «satelit» se vor intoarce in lotul echipei mari. Nu dam jucatori acolo ca sa faca un simplu act de prezenta“, a mentionat Emil Sandoi.


Vintilescu a jucat dupa trei luni


Golgheterul echipei Pandurii, Sorin Vintilescu, ar putea reveni pe gazon in partida de simbata, cu Juventus Bucuresti, macar pentru citeva minute. Dupa trei luni de recuperare, Vintilescu a evoluat pe tot parcursul jocului scoala de ieri si a fost la un pas sa si marcheze, sutul sau de la distanta oprindu-se in transversala portii lui Balaet. Capitanul gruparii gorjene a suferit in cantonamentul de la Predeal o ruptura partiala a ligamentelor incrucisate de la genunchi, care l-a tinut departe de teren in primele patru etape ale returului.


Desi a fost cautat insistent cu pase de coechipieri si indemnat sa suteze la poarta, criza de eficacitate a lui Mircea Ilie continua, acesta nereusind sa marcheze nici macar in partida amicala.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS