20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSchimbari reusite la Pandurii

Schimbari reusite la Pandurii

Daca in turul campionatului i se poate reprosa antrenorului Emil Sandoi ca nu a acordat aceleasi sanse tuturor jucatorilor, in retur lucrurile s-au schimbat, la fel ca si rezultatele. Chiar inaintea reluarii campionatului, Sandoi afirma ca nu vor exista compromisuri, iar pretentiile antrenorilor sint mai mari in privinta prestatiilor jucatorilor. „In prezent, chiar si pretentiile noastre, ale antrenorilor, au crescut in privinta jucatorilor pe care ii avem. Am demonstrat in cantonamentul din Antalya ca putem juca de la egal la egal cu adversari la care, cu putin timp in urma, nici nu visam. Pretentiile mele cresc, iar compromisuri nu voi face in toata viata mea de antenor“, a spus Sandoi.


Prima dovada ca au disparut favoritismele a fost titularizarea portarului Robert Balaet in doua din cele trei etape consumate, in detrimentul titularului incontestabil din tur, Tibi Lung. O alta schimbare neasteptata a fost increderea acordata lui Radoi, din primul „unsprezece“ iesind Craciunescu, un fotbalist cu experienta Diviziei A. Pina in prezent, rezultatele, trei victorii din tot atitea posibile, demonstreaza ca Emil Sandoi a ales bine.


O alta schimbare, tactica de aceasta data, este trecerea de la sistemul de joc 3-4-1-2 la un 4-4-2 mult mai sigur pe faza defensiva in ciuda celor doua goluri primite in retur. Un alt avantaj al returului pentru Sandoi este posibilitatea de a rula acelasi „unsprezece“ etapa de etapa, echipa fiind ferita de accidentari sau suspendari. Precaut, tehnicianul tirgujienilor pregateste si rezervele pentru vremuri nefericite, Lung, Craciunescu, Negut, Lecoviste si Bertea evoluind in aceste trei etape suficient cit sa le dea increderea necesara mentinerii la un nivel ridicat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS