5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCraiovenii au cistigat la Bacau

Craiovenii au cistigat la Bacau

Echipa de handbal masculin Universitatea Petrolul Craiova a reusit ieri prima victorie din returul ligii secunde. Dupa un inceput slab, in care elevii lui Sebastian Dobeanu au inregistrat in primele trei etape tot atitea infringeri, acestia au izbutit sa se impuna la un gol diferenta in confruntarea de la Bacau. Universitatea a invins Stiinta din localitate cu 36-35, dupa un joc in care oltenii au avut initiativa si in care a trebuit sa faca fata si agresivitatii excesive a gazdelor.


„Am condus tot timpul, chiar si cu patru goluri, dar moldovenii au jucat foarte dur. Manea s-a ales cu arcada sparta. In plus, si arbitrii au tras in anumite momente cu ei. Spre final, am avut patru goluri avans si, cu toate incercarile bacauanilor de a ne ajunge, nu au mai reusit“, a afirmat dupa meci tehnicianul formatiei din Banie, Sebastian Dobeanu, pentru care cele trei saptamini de intrerupere a campionatului se pare ca au fost de bun augur. Cei mai buni marcatori ai Universitatii au fost Florea, Pavel, Purcarea si Truica.


Urmatorul meci al handbalistilor craioveni este programat simbata, in sala sporturilor din Valea Vlaicii, unde vor intilni formatia Petrolul Teleajen Ploiesti, una dintre codasele clasamentului seriei est.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS