15.3 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRomario si-a conservat sperma

Romario si-a conservat sperma

Fotbalistul brazilian Romario, care va deveni tata pentru a sasea oara la sfirsitul lunii martie, si-a conservat sperma ca sa mai poata avea copii, dupa ce a facut o vasectomie. „In urma cu trei luni am facut o vasectomie, dar acum un an am lasat pentru conservare cinci recipiente cu sperma. Deocamdata, nu mai vreau copii, dar daca ma voi razgindi…“, a spus Romario.


Fotbalistul de 39 de ani a precizat ca este multumit de viata sa. El are doi fii si trei fiice, iar sotia sa urmeaza sa mai nasca o fata, care se va numi Ivy. „Pentru a echilibra balanta, mai trebuie sa facem doi baieti. Astfel situatia ar fi patru la patru“, a adaugat Romario.


Fotbalistul brazilian a revenit, in acest sezon, la clubul Vasco da Gama, unde si-a inceput cariera in 1985. Jucatorul a declarat recent ca viseaza sa aiba unsprezece copii, „o adevarata echipa de fotbal“.


Cele cinci mostre de sperma, care, potrivit medicilor, „ar putea ramine conservate pentru zeci de ani, fara nici un fel de probleme“, sint pastrate la un spital din Sao Paulo.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS