22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportVictorie in nameti

Victorie in nameti

Pandurii Tirgu Jiu a disputat simbata al doilea amical al anului in compania divizionarei C Arsenal Motru. Jucatorii lui Sandoi s-au impus cu scorul de 1-0 prin golul reusit, in minutul 25, de Buca. Atacantul „pandurilor“ a inscris cu un sut de la maginea careului, portarul motrenilor, Cretan, avind si el partea sa de vina.


Fara virtuti tehnice din cauza terenului greu, intilnirea a fost de angajament, in special in prima parte, cind fotbalistii au „inotat“ prin zapada destul de mare. „Tunarii“, pregatiti de Ion Savulea, au jucat de la egl la egal cu divizionarii B, avind doua situatii bune de a marca prin Tanasie care, singur cu Lung, a sutat de la doisprezece metri pe linga poarta, si prin Florea. Sandoi a incercat un nou sistem de joc, 4-3-3, fata de obisnuitul 3-4-1-2. Singurul jucator mentinut de tehnicianul „pandurilor“ in teren pe toata durata jocului a fost Lecoviste, iar Balaet, Scarlat si C. Popescu au fost menajati din cauza unor probleme medicale.


In prima repriza, la „pandurii“ au evoluat: Lung – Bertea, Radoi, Nicola, Ursu – Buca, Negut, Lecoviste – Stefan, Lapadat, Petrisor. In partea a doua au jucat: Pindaru – Popete, Bogoi, Craciunescu, Cristea – Paris, Vancea, Lecoviste – Dragotoiu, Vintilescu, Cimpan.


Pleaca la Predeal


Dupa ce au asteptat doua saptamini sa se dea in functiune hotelul de la Rinca, timp in care s-au pregatit pe unde au apucat, „pandurii“ beneficiaza, totusi, si de cantonament montan. Incepind de astazi, fotbalistii lui Sandoi se pregatesc in statiunea Predeal, abandonind pista Rinca. Investitia de la Rinca nu poate fi folosita pentru scopul pentru care a fost construita, pregatirea sportivilor, din cauza vintului puternic, cel putin asa sustine vicepresedintele Viorel Temelescu.


Sandoi va deplasa la Predeal un lot de 26 de jucatori: Lung, Balaet, Pindaru, Bogoi, Craciunescu, Trofin, Radoi, Nicola, Popete, Bertea, Vancea, Negut, Lecoviste, Buca, Ursu, Stefan, Lapadat, Vintilescu, Cimpan, Paris, Petrisor, Gengiu, Nica, Scarlat, Cristea si C. Popescu.


Singurul absent este Arcanu, care va fi indisponibil pina la sfirsitul campionatului, dupa ce doctorul Pompiliu Popescu l-a diagnosticat si cu ruptura de ligamente, dupa ce a fost operat de menisc.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS