12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSenic a facut scor

Senic a facut scor

Formatia craioveana de futsal Senic a reusit o victorie reconfortanta, scor 9-2, in etapa a 20-a a Diviziei A, in fata ocupantei ultimului loc in clasament, Fudsal Venus Timisoara. Pentru craioveni au inscris Dumitru (3), Radut (2), Madalin, Relea, Nicolae si Matei, iar Mihalache a fost eroul negativ, primind un cartonas rosu pentru lovirea adversarului fara minge.


„Am dominat clar si am cistigat fara probleme. Sint multumit de jocul baietilor, dar mai putin de gestul lui Mihalache. Cheia calificarii in play-off o reprezinta insa victoriile in deplasare. Din pacate, noi avem un program foarte greu in continuare, cu meciuri pe terenul primelor clasate, dar speram sa aducem puncte si din deplasare“, a spus dupa meciul de ieri antrenorul lui Senic, Valentin David.


Dupa aceasta victorie, Senic a trecut pe locul sase, dar Energo si Gomonth, echipele devansate in clasament dupa meciul de ieri, vor juca astazi. Urmatorul meci al craiovenilor va fi unul deosebit de greu, la Bucuresti, in fata liderului si campioanei AFC Bodu. Echipa „clanului“ Dragomir este adversara de astazi a celeilalte formatii craiovene, Energoconstructia, de la ora 13.00, in Sala Polivalenta din Bucuresti.


 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS