21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportDoua titluri pentru gazde

Doua titluri pentru gazde

La dublu masculin, perechea Wayne Black / Kevin Ullyett (Zimbabwe, cap de serie numarul cinci), i-a invins pe gemenii americani Mike si Bob Bryan, favoritii secunzi, cu 6-4, 6-4.


Australienii au gustat victoria favoritei lor, Alicia Molik, care s-a impus in proba de dublu impreuna cu rusoaica Svetlana Kuznetova. Favoritele numarul sase le-au invins in finala, scor 6-3, 6-4, pe americancele Lindsay Davenport/Corina Morariu (favorite numarul 15).


Proba de dublu mixt le-a provocat gazdelor un alt motiv de bucurie, perechea locala Scott Draper/Samantha Stosur cistigind in ultimul act in fata favoritilor numarul patru, Kevin Ullyett (Zimbabwe)/Liezel Huber (Africa de Sud), scor 6-2, 2-6, 7-6.


La juniori s-a impus americanul Donald Young, favoritul secund al concursului, care l-a invins pe coreeanul Sun-Yong Kim, primul cap de serie, cu 6-2, 6-4. Asiaticul si-a luat insa revansa la dublu, unde, impreuna cu Chu-Huan Yi din Taipei, din postura de favoriti principali si au trecut cu 6-3, 6-4 de perechea Donald Young (SUA)/Thiemo de Bakker (Olanda), cotata cu a treia sansa la cistigarea turneului.


In competitia junioarelor, favorita principala, Victoria Azarenka (Belarus), a invins-o cu 6-2, 6-2 pe unguroaica Agnes Szavay, cap de serie numarul 12. Azarenka a invins-o pe Szavay si la dublu, cuplul Victoria Azarenka/Marina Erakovic (Belarus/Noua Zeelanda, cap de serie numarul doi), trecind cu 6-0, 6-2 de Nikola Frankova/Agnes Szavay (Cehia/Ungaria), favorite numarul sase.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS