11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPippo va fi operat din nou

Pippo va fi operat din nou

Dupa ce etapa trecuta a pierdut trei puncte mari in lupta pentru titlu cu Juventus, singura consolare pentru Milanul lui Ancelotti era revenirea pe gazon a golgheterului sau, Filippo Inzaghi, accidentat in urma cu trei luni (pe 20 octombrie, la meciul Milan – Barcelona), cind a trebuit sa se opereze la glezna piciorului sting. Si, dupa 98 de zile de pauza, Pippo a imbracat din nou tricolul rossonerilor miercuri seara, in partida din prima mansa a sferturilor de finala, cu Udinese. Dar pe cit de norocos este in fata portii, pe atit de ghinionist s-a dovedit atacantul milanez in privinta problemelor medicale cu care se tot confrunta in ultima vreme.


Inzaghi nu a apucat sa joace decit trei minute in meciul cu friulanii, el suferind o luxatie si o fractura la incheietura miinii drepte. Acest lucru a fost evidentiat in urma unui control amanuntit efectuat a doua zi, analizele la care a fost supus imediat dupa meci neindicind vreo fractura. „Trebuie neaparat sa ma operez, dar stati linistiti, o sa ma intorc in curind. Nu stiu deocamdata cit va dura perioada de recuperare, insa sint optimist, iar suporterii nu trebuie sa se demoralizeze“, a spus atacantul Milanului.


Accidentarea s-a produs in cursul actiunii care a dus la inscrierea celui de-al doilea gol al lui Ambrosini (’68), cind Inzaghi, care il inlocuise pe Kaladze in minutul 65, nu apucase sa se bucure de revenire. Deocamdata, nu s-au stabilit mai multe detalii in ceea ce priveste interventia chirurgicala si perioada de convalescenta, dar ieri se vorbea de doua pina la trei saptamini de repaus.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS