15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCredinciosii de la Pandurii

Credinciosii de la Pandurii

Dupa ce au alergat pe aleile Parcului Central, printre operele lui Brâncusi, jucatorii de la Pandurii s-au oprit la Catedrala Ortodoxa „Sfintii Voievozi Mihail, Gavriil si Rafail“ din centrul municipiului Tirgu Jiu pentru rugaciuni.


„Pandurii“ sint obisnuiti cu canoanele bisericesti, inaintea debutului in campionat antrenorul Emil Sandoi chemind un preot pentru a binecuvinta vestiarul echipei, dar si pe jucatori. Cei 24 de fotbalisti din lot au ascultat in picioare mai bine de o jumatate de ora slujba realizata de parintele Nicolae de la Biserica din Cornesti. „Binecuvinteaza, Doamne, pe fotbalistii de la Pandurii si fereste-i de accidentari“, sau „Ajuta, Doamne, Pandurii sa promoveze in Divizia A“, au fost citeva dintre textele introduse de preot printre citatele din Biblie si cintecele bisericesti. Parintele Nicolae i-a binecuvintat pe jucatori cu busuioc si apa sfintita si le-a daruit cruciulite si icoane.


Amical cu Arsenal Motru


Dupa mai multe aminari din cauza conditiilor meteo, echipa Pandurii va disputa astazi cel de-al doilea amical al anului, in compania divizionarei C, Arsenal Motru. Partida are loc la Motru, pe terenul II, de la ora 11.00. Pentru divizionarii C este primul meci de pregatire de la reunire si primul pe banca tehnica a directorului tehnic Ion Savulea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS