15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTurneu play-off in Banie

Turneu play-off in Banie

Incepind de astazi, sala sporturilor din Valea Vlaicii va gazdui primul turneu de play-off al ligii secunde de volei feminin, la care participa si formatia Universitatii Craiova. Pentru fetele pregatite de Adrian Cotoranu, prezenta in primele patru echipe ale seriei Vest este o performanta, avind in vedere dificultatile financiare cu care s-au confruntat la inceputul campionatului, formatiile Universitatii fiind foarte aproape de a nu se inscrie in competitie.


Voleibalistele din Banie s-au descurcat destul de bine in cele 14 etape, terminind in clasament in spatele unor grupari mult mai experimentate ca LPS Arges Pitesti, Universitatea Cluj si CSM Lugoj. Cu aceste trei echipe, craiovencele se vor confrunta in urmatoarele trei zile, primul meci urmind sa-l dispute astazi, de la ora 17.30, celelalte doua fiind programate miine si duminica, de la ora 12.00. Tragerea la sorti a partidelor a avut loc aseara, dupa inchiderea editiei.


Oltencele, care au si avantajul terenului propriu, vor avea insa parte de jocuri dificile. „Va fi greu, dar dorim sa facem o impresie cit mai buna si sa obtinem cel putin o victorie“, a afirmat tehnicianul Adrian Cotoranu. Al doilea turneu de play-off este programat in perioada 11-13 februarie, la Lugoj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS