13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportC. Zanetti si Davids, pe lista lui Juventus

C. Zanetti si Davids, pe lista lui Juventus

O data cu racolarea lui Mutu si a lui Nonda, Juventus si-a rezolvat linia de atac, pentru bianconeri incepind acum cursa de achizitionare a unui mijlocas. Cele doua virfuri nu intra in prezent in calculele lui Capello, care se va putea baza pe ele abia din vara. Tehnicianul torinez are neaparata nevoie de un jucator de linie mediana, care sa poata evolua alaturi de Emerson.


Principalele tinte ale lui Luciano Moggi pentru luna ianuarie sint interistii Cristiano Zanetti si Edgar Davids. Pentru primul, piemontezii ar fi dispusi sa se aseze la masa tratativelor oferind din start doi jucatori, Tacchinardi si ghanezul Appiah, care, alaturi de Blasi, nu prea au convins in prima parte a sezonului. In plus, Juve vrea sa se desparta de Appiah pentru a elibera un loc de extracomunitar, care ii va fi rezervat lui Mutu. In privinta lui Davids, acesta nu prea este folosit de Mancini, iar o revenire pe „Delle Alpi“ ar putea fi benefica olandezului. Asa s-a intimpla si in urma cu sapte ani, cind „Pitbull-ul“ a ajuns pentru prima data la Juve, dupa un periplu neconvingator la Milan, in tricoul gruparii torineze reusind citeva sezoane excelente. Singurul obstacol in calea acestor transferuri este legat de faptul ca relatiile dintre cele doua cluburi nu sint dintre cele mai bune si astfel tratativele ar putea intra in impas.


Juventus si-a indreptat atentia si spre mijlocasul de 19 ani al Veronei, Valon Behrami. Tinarul albanez care are si cetatenie elvetiana a avut evolutii foarte bune in Serie B, el fiind dat ca si sigur la Torino. Bianconerii ar fi ajuns la un acord cu Genoa, proprietara jucatorului, acesta urmind sa poposeasca pe „Delle Alpi“ din sezonul viitor. Behrami este considerat ca prima alternativa pentru partea dreapta acoperita de Mauro Camoranesi, dar exista si varianta ca jucatorul sa fie imprumutat la Bologna, de unde ar sosi in schimb Mourad Meghni, un tinar de perspectiva.


A cazut insa varianta cu argentinianul de 20 de ani de la River Plate, Javier Mascherano. Mijlocasul ar fi semnat cu brazilienii de la Corinthians, dar va ramine la Buenos Aires pina in iunie. Insa, ca si in cazul Tevez, in spatele acestui transfer ar fi mina lui Roman Abramovici, gata sa aduca cele doua „bijuterii“ in curtea lui Chelsea, din campionatul viitor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS