17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportGilca si Mitu au iesit in semifinale

Gilca si Mitu au iesit in semifinale

Fotbalistii romani Constantin Gilca (Almeria) si Marius Mitu (Lierse) au ratat calificarea in faza finala a concursului Free Kick Master 2004, in urma caruia va fi desemnat cel mai bun executant de lovituri libere din lume. In semifinalele concursului, care s-au desfasurat pe stadionul „Municipal“ din Marbella, in fata a aproape 3.000 de spectatori, au participat 20 de „meseriasi“. Acestia au fost impartiti in cite cinci grupe, din care a facut parte si un portar.

Gilca a concurat in grupa a cincea, impotriva jucatorilor Albert Riera (Girondins Bordeaux), Hamilton Ricard (Apoel Nicosia) si Stein Huysegems (AZ Alkmaar), care au executat lovituri libere impotriva portarului echipei Sigma Olomouc, Martin Vaniak. Mitu a facut parte din grupa a doua a competitiei, alaturi de Alberto Zapater (Real Zaragoza), Martin Petrov (VfL Wolfsburg) si Orlando Engelaar (Racing Genk) si de portarul Miguel Angel Moya (Real Mallorca).

In finala Free Kick Master 2004, la care va participa si francezul lui Real Madrid, Zinedine Zidane, s-au calificat Benjamin Zarandona (Betis Sevilla), Ugur Yildrim (Heerenveen), Orlando Engelaar (Racing Genk), Nastja Ceh (FC Bruges) si Hamilton Ricard (Apoel Nicosia). Direct in finala ar putea participa si atacantul ucrainean Andrei Sevcenko, cistigatorul din acest an al Balonului de Aur, prezenta sa nefiind insa confirmata.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS