3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportOpenul de la Chennai se va disputa

Openul de la Chennai se va disputa

Primul turneu de tenis al anului 2005, Openul Indiei de la Chennai, programat in perioada 3-10 ianuarie, va avea loc asa cum se stabilise initial, chiar daca zona a fost afectata serios in urma cutremurului de saptamina trecuta. Astfel, in capitala provinciei Tamil Nadu, Chennai (fosta Madras), s-au inregistrat 4.500 de victime, dupa valurile uriase, tsunami, provocate de cutremurul de pe coasta Indoneziei. In ciuda acestui dezastru, International Management Group, firma care a organizat competitia timp de opt ani, a precizat ca intentioneaza sa nu anuleze editia din 2005, totul urmind a se desfasura asa cum a fost planuit. „Turneul este in grafic si nici un jucator nu

s-a retras de pe tabloul principal“, a afirmat reprezentantul IMG, Ravi Krishnan. Acesta a adaugat ca va fi organizata o licitatie, pentru care vedete ale tenisului mondial, printre care Maria Sharapova si Venus Williams, au donat echipament propriu cu autografe, fondurile strinse urmind a fi donate familiilor afectate de cutremur.

Spaniolul Carlos Moya si thailandezul Paradorn Srichapan sint primii doi capi de serie ai turneului dotat cu premii de 400.000 de dolari, dupa ce tot ei au disputat anul trecut finala.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS