11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBerlusconi a demisionat de la AC Milan

Berlusconi a demisionat de la AC Milan

Conducerea campioanei Italiei, AC Milan, a dat publicitatii un comunicat prin care anunta ca premierul italian Silvio Berlusconi a demisionat din functia de presedinte al clubului.

„Presedintele Silvio Berlusconi a demisionat de la conducerea clubului, pentru a se conforma legii… Postul pe care Berlusconi il ocupa din 24 martie 1986 va ramine pentru moment vacant“, se arata in comunicatul citat.

Potrivit acestuia, Berlusconi a fost nevoit sa se retraga din functia de sef al „diavolilor“, deoarece o lege aprobata recent interzice oricarui membru al guvernului sa exercite alte functii, pentru a nu exista un conflict de interese atunci cind trebuie sa ia decizii si sa le puna in practica. Legea le permite, totusi, sa fie proprietari de intreprinderi, dar nu sa le administreze personal.

Silvio Berlusconi a lasat sa se inteleaga faptul ca i-ar incredinta fotoliul de presedinte al Milanului, fiului sau, Piersilvio (35 de ani, dar grupul Mediaset a exclus aceasta posibilitate, deoarece „juniorul“ este vicepresedintele acestui concern si rolul sau este important in negocierea drepturilor de televizare pentru campionatul italian de fotbal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS