8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPapadopulo, la Lazio

Papadopulo, la Lazio

Gruparea italiana Lazio Roma a anuntat numirea lui Giuseppe Papadopulo in functia de antrenor principal, in locul lui Domenico „Mimmo“ Caso. Acesta din urma a ocupat banca tehnica laziala de la inceputul sezonului, dupa plecarea lui Roberto Mancini, dar parcursul echipei nu a fost unul remarcabil, Lazio aflindu-se in acest moment pe locul 15, la un singur punct de locurile retrogradabile, dupa 16 etape. Noul tehnician are 56 de ani, a antrenat in sezonul precedent echipa Siena, pe care a reusit sa o mentina in Serie A, dar in vara nu a mai cazut de acord pentru prelungirea contractului.

„A inceput o noua era pentru noi, o data cu schimbarea intregii structuri a clubului. Papadopulo a fost ales pentru trecutul sau de jucator al lui Lazio, dar si pentru caracterul sau puternic, prin care poate rezolva anumite probleme care au aparut in ultimul timp in vestiar“, a afirmat presedintele gruparii din capitala Italiei, Claudio Lotito.

„Vreau o echipa de Di Canio“, a fost prima declaratie a noului tehnician lazial, lasind sa se inteleaga clar ce vrea de la jucatorii sai: devotament, ambitie si unitate. „Di Canio este un jucator important, un adevarat lazial si merita tot respectul nostru. In jurul sau trebuie sa construim o echipa adevarata“, a adaugat Papadopulo, care va debuta in noua postura chiar in derbiul cu AS Roma, pe 6 ianuarie.

Directorul tehnic al lui Lazio, Gabriele Martino, a afirmat ca gruparea bianco-celesto ii va rezerva fostului antrenor, Domenico Caso, o functie in cadrul clubului, daca acesta va dori.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS