5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportEnergo vine tare din urma

Energo vine tare din urma

Energoconstructia Craiova a reusit duminica seara una dintre cele mai mari surprize ale campionatului national de futsal, invingind categoric, cu scorul de

9-2 echipa clasata pe locul secund in clasament, Futsal Municipal Constanta.

Echipa craioveana se afla la cea de-a patra victorie consecutiva si, dintr-o candidata sigura la retrogradare, s-a transformat

intr-o pretendenta la play-off, acolo unde vor ajunge primele sase echipe la finalul „sezonului regulat“.

Dincolo de prestatia excelenta a echipei, s-au evidentiat jucatorii Cioboiu, Chiliman si Pantelimon, primul reusind un gol de generic in finalul jocului.

Cealalta formatie craioveana, Senic Craiova, a aratat ca nu si-a revenit dupa meciul dramatic de la Bucuresti, cu ACS 3, cind au pierdut pe final cu 4-3, dupa ce au condus cu 3-0. Astfel, chiar daca au beneficiat de o atmosfera calda, spectatorii fiind „dotati“ inaintea jocului cu baloane si stegulete, jucatorii de la Senic au fost depasiti clar de adversarii lor de la CIP Deva, scor 9-3, dupa ce in repriza secunda nu au marcat nici un gol.

Ocupanta locului cinci, echipa din Deva, are in alcatuire citiva componenti ai nationalei Romaniei, care au facut spectacol in anumite momente ale jocului.

De remarcat sustinerea de care beneficiaza anumite echipe de futsal in Romania, adversarele de duminica ale formatiilor craiovene avind tricourile „intesate“ cu numele diversilor sponsori, iar Futsal Constanta a venit insotita chiar de un grup de reporteri si cameramani din orasul de pe litoral.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS