11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportCraioveanu a inscris in poarta Barcelonei

Craioveanu a inscris in poarta Barcelonei

In etapa a 13-a a campioantului spaniol de fotbal, FC Barcelona a invins in deplasare, cu scorul de 2-1, echipa Getafe, la care evoluează atacantul oltean Gheorghe Craioveanu.

Gică Craioveanu a intrat pe teren după pauză, in locul lui Alberto, şi a punctat pentru prima oară in acest sezon, in minutul 59 al partidei, profitind de o greşeală a lui Carles Puyol. In acel moment, Barcelona conducea cu 2-0, prin reuşitele lui Rafael Marquez (’20) şi Deco (’23). In minutul 83, in urma unei faze de mare stectacol realizată de Ronaldinho, Craioveanu a fost nevoit să-l faulteze in situaţie de ultim apărător pe Deco, iar arbitrul l-a eliminat.

Mesaj de incurajare pentru Larsson

La meciul cu Getafe, jucătorii echipei FC Barcelona au intrat pe teren purtind tricouri pe care era scris, in limba suedeză, mesajul „Intoarce-te repede, prietene!“, adresat coechipierului lor Henrik Larsson, care va fi indisponibil şase luni. Larsson s-a accidentat in meciul FC Barcelona – Real Madrid, scor 3-0, din etapa a 12-a a campionatului Spaniei. Diagnosticat iniţial cu ruptură de cartilagiu la genunchiul sting, jucătorul a fost supus, lunea trecută, unei intervenţii chirurgicale. In timpul operaţiei s-a constatat insă că fotbalistul a suferit şi o ruptură a ligamentelor incrucişate anterioare, existind posibilitatea ca el să fie supus unei noi intervenţii chirurgicale.

Eto’o şi Ronaldinho, ţintele rasiştilor

Inaintea partidei, suporterii echipei Getafe au scandat impotriva jucătorilor de culoare ai echipei FC Barcelona, camerunezul Samuel Eto’o şi brazilianul Ronaldinho, in momentul in care autocarul oaspeţilor a sosit la stadionul „Coliseum Alfonso Perez“. Eto’o le-a răspuns arătindu-le semnul victoriei. Scandările cu caracter rasist au continuat şi in timpul meciului, de fiecare dată cind balonul ajungea la camerunez. In minutul 89, Samuel Eto’o a degajat o minge inspre sectorul in care se aflau suporterii care il fluierau, profitind de faptul că un jucător se afla căzut pe gazon, fiind avertizat de arbitrul Pino Zamorano

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS